Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Megabet Plus: 2.24 άσος ΑΕΚ, 2.90 διπλό ΑΠΟΕΛ
Megabet Plus: 2.24 άσος ΑΕΚ, 2.90 διπλό ΑΠΟΕΛ

Megabet Plus: 2.24 άσος ΑΕΚ, 2.90 διπλό ΑΠΟΕΛ

Πρώτα παιχνίδια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου, με το μεγάλο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ. Στον άλλο ημιτελικό, ο Απόλλωνας υποδέχεται την Πάφο στο Τσίρειο.

Η Megabet Plus προσφέρει πολλές επιλογές πονταρίσματος για όλους τους σημερινούς αγώνες στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller. Επιπλέον, οι πελάτες της ιστοσελίδας www.megabetplus.com.cy μπορούν να κάνουν κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα, τη πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ
Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στον τελικό, οπότε θα παλέψουν για το πρώτο βήμα πρόκρισης. Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν ελαφρώς φαβορί την ΑΕΚ καθώς η επιλογή του άσου προσφέρει 2.24, ενώ το διπλό για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 2.90. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 2.96.
Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.13, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.87.

Απόλλων-Πάφος
Ο Απόλλωνας είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση. Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η λεμεσιανή ομάδα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς ο άσος έχει απόδοση 1.14, ενώ το διπλό για νίκη της Πάφου είναι στο 12.40. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 5.85.
Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 2.11, ενώ για το under είναι 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.17.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Send this to a friend