Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ουρές οι Ε/κ σε ξενοδοχεία, πρατήρια και υπεραγορές των κατεχομένων – Ξοδεύουν χιλιάδες
Ουρές οι Ε/κ σε ξενοδοχεία, πρατήρια και υπεραγορές των κατεχομένων – Ξοδεύουν χιλιάδες

Ουρές οι Ε/κ σε ξενοδοχεία, πρατήρια και υπεραγορές των κατεχομένων – Ξοδεύουν χιλιάδες

Τακτικοί πελάτες σε ξενοδοχεία, υπεραγορές και πρατήρια του ψευδοκράτους οι Ελληνοκύπριοι

 

Χιλιάδες ευρώ ξόδεψαν μέσα σε μόλις τρείς μήνες οι Ελληνοκύπριοι που επισκέπτονται τα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα στοιχεία του οργανισμού JCC που δημοσιεύει ο «Φιλελεύθερος».

Συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο του 2018 αγόρασαν καύσιμα αξίας 130 χιλιάδων ευρώ, ενώ παράλληλα ξοδεύουν 300 χιλιάδες ευρώ το μήνα για διαμονή σε ξενοδοχεία του ψευδοκράτους.

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, οι καταναλωτικές συνήθειες των Ελληνοκυπρίων που επιλέγουν να ψωνίσουν από τα κατεχόμενα έχουν αλλάξει, στρέφοντας την προσοχή τους στα καύσιμα, υπεραγορές και καταστήματα τύπου DIY, ενώ ταυτόχρονα έχουν μειωθεί τα ταξίδια τους στην Τουρκία μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.

Αναλυτικά πόσα ξόδεψαν μέσω πιστωτικών καρτών το πρώτο τρίμηνο του 2018:

  • 130 χιλ. ευρώ σε καύσιμα
  • 134 χιλ. ευρώ σε υπεραγορές
  • 31 χιλ. ευρώ σε καταστήματα DIY
  • 17 χιλ. ευρώ σε φάρμακα και ιατρικές υπηρεσίες

Να σημειώσουμε πως τα πιο πάνω στοιχεία αφορούν αγορές μόνο με πιστωτικές κάρτες και αν κάποιος συνυπολογίσει το ρευστό που χρησιμοποιείται σε αγορές, θα διαπιστώσει ότι τα ποσά που ξοδεύουν οι Ελληνοκύπριοι στα κατεχόμενα είναι κατά πολύ μεγαλύτερα.

Πηγή: businessnews.tothemaonline.com

Send this to a friend