Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Εξοργισμένος Κύπριος πολιτικός μετά από πτήση: ‘Λες και στα σκυλάδικα που είχαν πάει ήταν ησυχία…’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Εξοργισμένος Κύπριος πολιτικός μετά από πτήση: ‘Λες και στα σκυλάδικα που είχαν πάει ήταν ησυχία…’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξοργισμένος Κύπριος πολιτικός μετά από πτήση: ‘Λες και στα σκυλάδικα που είχαν πάει ήταν ησυχία…’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονη κριτική στην συμπεριφορά συνεπιβατών του σε αεροπορικό ταξίδι, που ενοχλήθηκαν από ένα ανήσυχο βρέφος, άσκησε ο Άθως Αντωνιάδης.

«Για εκείνες τις κυρίες σε εκείνο το αεροπλάνο…» ήταν το εισαγωγικό σχόλιο σε ανάρτησή του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπου, φανερά ενοχλημένος, περιέγραψε με λεπτομέρεια τις αντιδράσεις κάποιων γυναικών στο κλάμα ενός μωρού εν πτήσει.

«Τα τάχα «ψιθυριστά» αλλά αρκετά μεγαλόφωνα σχόλια «επέλλανεν μας» «μα τι τα φέρνουν μαζί τους» και άλλα απο τις συγκεριμένες κυρίες δημιουργούσαν περισσότερη πίεση και αγωνία σε ένα γονιό που ήδη υπέφερε, αφού υπέφερε το μωρό του. Το απολογητικά απεγνωσμένο βλέμμα του γονιού δεν ήταν αρκετό, για τις συγκεκριμένες κυρίες οι οποίες συνέχισαν με γκριμάτσες και «ψιθυριστά» μεγαλόφωνα σχόλια επειδή το μωρό τόλμησε να διαταράξει την ηρεμία τους. Λες και στο σκυλλάδικο που (προφανώς) είχαν παει για να βγάλουν φωτογραφίες για το facebook ήταν απόλυτη ησυχία. Λες και ο γονιός ένοιωθε καλά που υπέφερε το μωρό του, λες και δεν έκανε το παν για να το ηρεμήσει» σημείωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ.
Την ανάρτησή του σχολίασαν αρκετοί διαδικτυακοί του φίλοι, οι πλείστοι γονείς, που έδειξαν να κατανοούν απόλυτα την αντίδρασή του και να συμμερίζονται τις απόψεις του για τις «κυρίες στο αεροπλάνο».

Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή του:

Πηγή:lifenewscy.tothemaonline.com

Send this to a friend