Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Απατεώνισσα με τα όλα της Κύπρια στην Αγγλία! Έπαιζε την ανάπηρη και «έφαγε» 10 χιλιάδες από 60χρονο (pics)
Απατεώνισσα με τα όλα της Κύπρια στην Αγγλία! Έπαιζε την ανάπηρη και «έφαγε» 10 χιλιάδες από 60χρονο (pics)

Απατεώνισσα με τα όλα της Κύπρια στην Αγγλία! Έπαιζε την ανάπηρη και «έφαγε» 10 χιλιάδες από 60χρονο (pics)

Απατεώνισσα με τα όλα της θεωρείται στη Μεγάλη Βρετανία η Αγγλοκύπρια Γιολάντα Παναγιώτου, 40 ετών, η οποία κατάφερε να εξαπατήσει 60χρονο με προβλήματα υγείας ο οποίος την εργοδότησε αποσπώντας του ποσόν που ανέρχεται σε 10 χιλιάδες αγγλικές λίρες.

Βρετανικό Δικαστήριο έκρινε ένοχη την Παναγιώτου προ ημερών, σε 11 περιπτώσεις απάτης και τριών κλοπών πιστωτικών καρτών και τραπεζικού βιβλιάριου, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Παροικιακής». Η ίδια ισχυρίστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι δε θα μπορούσε να διαπράξει τα αδικήματα για τα οποίο κατηγορείτο, αφού είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό τροχοκάθισμα, με το οποίο είχε μάλιστα εμφανιστεί και στο Δικαστήριο.

Στην Παναγιώτου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Οι βρετανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση μετά από καταγγελία του 60χρονου τον Νοέμβριο του 2016. Στην καταγγελία του ανέφερε ότι οι απάτες της είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου του 2016.

Πως έστησε την απάτη της…

Η 40χρονη Αγγλοκύπρια είχε προσφερθεί να καθαρίσει τον κήπο του θύματος της, αφού ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ακολούθως προσφέρθηκε να του κάνει τα ψώνια από την υπεραγορά, ωστόσο την πιστωτική κάρτα που με μεγάλη εμπιστοσύνη της είχε δώσει ο 60χρονος, δεν του την παρέδωσε ποτέ πίσω. Το ίδιο έπραξε μάλιστα και με δεύτερη πιστωτική κάρτα.

Η Παναγιώτου είχε συνεχώς… από κοντά το θύμα της. Άνοιξε μάλιστα και διαδικτυακούς λογαριασμούς στο όνομα του, τους οποίους και συνέδεσε με τυχερά παιχνίδια.

«Έπαιζε» την ανάπηρη…

Ο αστυνομικός που διερεύνησε την υπόθεση και έδωσε μαρτυρία στο Δικαστήριο, είπε ότι η Παναγιώτου επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι ήταν καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα. «Ωστόσο μάρτυρες και κλειστά κυκλώματα την θέλουν να περπατούσε κανονικά γύρω από κατάστημα».

Πηγή:cyprustimes.com

Send this to a friend