Home ΛΑΡΝΑΚΑ Κυκλοφόρησαν μόλις τα πρώτα early-bird τριήμερα εισιτήρια για τον Φέγγαρο
Κυκλοφόρησαν μόλις τα πρώτα early-bird τριήμερα εισιτήρια για τον Φέγγαρο

Κυκλοφόρησαν μόλις τα πρώτα early-bird τριήμερα εισιτήρια για τον Φέγγαρο

Θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 2 Μαΐου ή μέχρι εξαντλήσεως.

Όπως ανακοινώσαμε ήδη, ο ΦΕΓΓΑΡΟΣ 2018 θα πραγματοποιηθεί κατά το τριήμερο 2-4 Αυγούστου, στο Δημοσιογραφικό Χωριό, στα Περβόλια.

«Το φεστιβάλ Φέγγαρος σε καλεί να ανακαλύψεις την καλύτερη νέα μουσική τoυ 2018, στο φωτεινότερο μουσικό τριήμερο του καλοκαιριού, δίπλα στη θάλασσα. Η νέα τοποθεσία, θα δώσει ένα φρέσκο πρόσωπο στο γνώριμο φεστιβάλ, το οποίο πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το φετινό line-up θα ξεπεράσει κατά πολύ το γνωστό, το συνηθισμένο και το προβλεπόμενο, καθώς οι δύο σκηνές ​Field ​και ​Playground θα καλωσορίσουν εκλεκτά ονόματα από το ευρύτερο φάσμα της σύγχρονης διεθνούς μουσικής σκηνής. Η ανακοίνωση των φετινών ονομάτων θα γίνει στις 2 Μαΐου 2018 στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ και σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες του φεστιβάλ».

Τα πρώτα ​Early-Bird τριήμερα εισιτήρια έχουν μόλις κυκλοφορήσει στην τιμή των ​ 28.50​ στην ιστοσελίδα ​www.fengaros.com/tickets​. Τα εκπτωτικά αυτά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 2 Μαΐου ή μέχρι εξαντλήσεως.

Εισιτήρια/Πληροφορίες:​ www.fengaros.com

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend