Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Διοργανώθηκε στο Ζύγι το πρώτο ειδικό σεμινάριο για Ποδηλάτες –Αστυνομικούς
Διοργανώθηκε στο Ζύγι το πρώτο ειδικό σεμινάριο για Ποδηλάτες –Αστυνομικούς

Διοργανώθηκε στο Ζύγι το πρώτο ειδικό σεμινάριο για Ποδηλάτες –Αστυνομικούς

Διοργανώθηκε στο Ζύγι το πρώτο ειδικό σεμινάριο για Ποδηλάτες –Αστυνομικούς. Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος τριάντα περίπου Αστυνομικοί μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, δηλαδή της νέας ομάδας της Αστυνομίας, που δημιουργήθηκε πέρυσι.

Θέμα του σεμιναρίου ήταν η «Ποδηλατική Αστυνόμευση στη Τουριστική Συνείδηση στους Αστυνομικούς που επανδρώνουν την μονάδα καθώς και γνωριμία της Τουριστικής Κύπρου». Το ειδικό σεμινάριο διοργανώθηκε το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ζυγίου, από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και το αρμόδιο τμήμα του Αρχηγείου Αστυνομίας. Εισηγητής του ειδικού σεμιναρίου ήταν ο Μιχάλης Δημοσθένους, σύμβουλος Τουρισμού και επιμόρφωσης.

Οι Αστυνομικοί έτυχαν το πρωί εκπαίδευση αναφορικά με θέματα διαχείρισης προβλημάτων που ενδεχομένως προκύπτουν κατά την τουριστική περίοδο αλλά κυρίως εκπαιδεύτηκαν στις λεπτές ισορροπίες που θα πρέπει να κρατούνται κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων με τουρίστες. Μεγάλο μέρος του σεμιναρίου αφορούσε στην ενημέρωση των Αστυνομικών για την «Τουριστική Κύπρο».

Send this to a friend