Home ΛΑΡΝΑΚΑ Χωρίς αίθουσα εκδηλώσεων το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας
Χωρίς αίθουσα εκδηλώσεων το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας

Χωρίς αίθουσα εκδηλώσεων το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας

Το αίτημα για δημιουργία αίθουσας εκδηλώσεων στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας επαναφέρει ο βουλευτής ΔΗΣΥ Λάρνακας Ζαχαρίας Ζαχαρίου προς τον υπουργό Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη. Ένα θέμα το οποίο, όπως τονίζει στην επιστολή του ο κ.Ζαχαρίου, χρονίζει.

Ο βουλευτής σημειώνει ότι θα πρέπει, επιτέλους, να παρθεί μια απόφαση προς υλοποίηση του έργου, καθότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές προσπάθειες απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα. «Δεν νοείται εν έτη 2018 να συζητούμε ακόμα για τη δημιουργία αίθουσας εκδηλώσεων σ’ ένα ιστορικό σχολείο όπως είναι το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας», τονίζει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ.Ζαχαρίου, ο οποίος ζητά όπως διευθετηθεί άμεσα μια επιτόπου συνάντηση του αρμόδιου υπουργού στην παρουσία όλων των εμπλεκομένων, ώστε να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για ικανοποίηση του αιτήματος.

Παρόμοια επιστολή απέστειλε στον Υπουργό Παιδείας και ο σύνδεσμος γονέων του πιο πάνω λυκείου, τονίζοντας ότι το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας είναι ένα από τα αρχαιότερα σχολεία της Κύπρου κι ένα από τα ελάχιστα που δεν διαθέτουν κλειστή αίθουσα πολλαπλής χρήσης.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend