Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αυτό τον Απρίλιο θα παίξουμε μαξιλαροπόλεμο στη Λάρνακα
Αυτό τον Απρίλιο θα παίξουμε μαξιλαροπόλεμο στη Λάρνακα

Αυτό τον Απρίλιο θα παίξουμε μαξιλαροπόλεμο στη Λάρνακα

Ξεκίνησε δειλά το 2008 μέσω διαδικτύου και πλέον διεξάγεται σε περισσότερες από 130 πόλεις του κόσμου….

Ο λόγος για την Διεθνή Ημέρα Μαξιλαροπολέμου (International Pillow Fight Day), που γιορτάζεται κάθε χρόνο, στις 7 Απριλίου. Μία εκδήλωση που εκτός από την εκτόνωση που προσφέρει, απαιτεί από τον κάθε συμμετέχοντα την καταβολή ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διατίθεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Έρχεται και στην Κύπρο…

Το UCLan Cyprus Hiking Club, με την υποστήριξη του Δήμου Λάρνακας, διοργανώνει το πρώτο Pillow Fight Tournament στην Κύπρο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 12-13 Απριλίου στις Φοινικούδες στη Λάρνακα.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 5μελείς ομάδες. Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για πώληση ηλεκτρονικά και μέσω αντιπροσώπων. Οι συμμετέχοντες μετά την αγορά του εισιτηρίου θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής για να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι 9 Απριλίου. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει ως έπαθλο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Επιπλέον θα υπάρχει και μία κοινή αρένα για όλες τις ηλικίες, η οποία θα είναι διαθέσιμη για οποιοδήποτε θέλει να παίξει μαξιλαροπόλεμο, χωρίς να λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό. Για την συμμετοχή στην κοινή αρένα δεν χρειάζεται οποιαδήποτε κράτηση.

Τιμές εισιτηρίων:
Τουρνουά €10/άτομο
Κοινή Αρένα €5/άτομο

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων εδώ!

Μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend