Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Πριν την Eurovision η Φουρέιρα κάνει ανατρεπτική φωτογράφιση με κυπριακά προϊόντα
Πριν την Eurovision η Φουρέιρα κάνει ανατρεπτική φωτογράφιση με κυπριακά προϊόντα

Πριν την Eurovision η Φουρέιρα κάνει ανατρεπτική φωτογράφιση με κυπριακά προϊόντα

Fuego όπως Φουκού.
Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται να ρισκάρει και να τσαλακώσει την αψεγάδιαστη εικόνας της. Τολμά και δοκιμάζει διάφορα και διαφορετικά πράγματα, ενώ προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται τόσο καλλιτεχνικά όσο και τραγουδιστικά.

Η Ελένη Φουρέιρα, παρά τις όσες κακόπιστες κριτικές δέχτηκε από την αρχή της καριέρας της, κατάφερε να αποδείξει ότι δεν πρόκειται για ακόμη ένα διάττοντα αστέρα, αλλά για έναν επαγγελματία που έχει ταλέντο και αγαπά αυτό που κάνει.

Φέτος, η δημοφιλής τραγουδίστρια επιλέγηκε για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το χορευτικό κομμάτι «Fuego». Ήδη, μάλιστα, εδώ και λίγες εβδομάδες, μετά και την επίσημη πρώτη του βίντεο κλιπ, η κυπριακή αποστολή για τη Eurovision έχει αρχίσει τις διάφορες ενέργειες προώθησης του κομματιού τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ανάμεσα σε αυτές τις ενέργειες, όμως, ξεχωρίσαμε μία φωτογράφιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας, όχι με σέξι εσώρουχα ή αδαμιαία περιβολή αλλά με αυθεντικά κυπριακά προϊόντα όπως σούβλα και ζιβανία.

Μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη φωτογράφιση που σκοπό έχει να αναδείξει την κυπριακή παράδοση και κουλτούρα στο εξωτερικό.

 


***Και φυσικά, όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί η εν λόγω φωτογράφιση δεν είναι πραγματική αλλά προϊόν μυθοπλασίας εμπνευσμένη και δημιουργημένη από τους Κύπριους τρόλερ Trivitziazoume. Ωστόσο, στη CITY τουλάχιστον, βρήκαμε την ιδέα εξαιρετική και δεν θα μας χαλούσε καθόλου να την βλέπαμε να υλοποιείται στ’ αλήθεια.    

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend