Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το «λιοντάρι» της Λάρνακας τίμησε την Κύπρο! [pics]
Το «λιοντάρι» της Λάρνακας τίμησε την Κύπρο! [pics]

Το «λιοντάρι» της Λάρνακας τίμησε την Κύπρο! [pics]

Τεράστια η επιτυχία του Λούη Χαραλάμπους που κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο τον αντίπαλο του με την «ατσάλινη» γροθιά στους αγώνες UWC «The Perfect Storm» που έγιναν στο Σάουθεντ του Λονδίνου στις 31 Μαρτίου, το Σάββατο του Αγίου Λαζάρου.

Σε ένα αγώνα που θύμιζε Δαβίδ και Γολιάθ, το λιοντάρι της Λάρνακας δεν πτοήθηκε από το τίτλο του φαβορί που δόθηκε στον αντίπαλο του και μπήκε σαν γίγαντας στο οκτάγωνο κλουβί με αυτοπεποίθηση κερδίζοντας με τεχνικό νοκ άουτ (TKO). Ο αθλητής μας με τον εξαίρετο χαρακτήρα τίμησε την Κύπρο με την τεράστια του επιτυχία, η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τον ίδιο αλλά και από το προπονητικό του τιμ.

Ο Κύπριος αθλητής είπε: «Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Megabet Plus που πίστεψε σε εμένα και με βοήθησε στα μέγιστα για να πετύχω το στόχο μου στο αγώνα. Τους δύο μου προπονητές πυγμαχίας, Μαχμούντ Αμπντουλατίφ και Θωμά Στάγκα για όλες τις ώρες που έχουμε δουλέψει μαζί. Τον Βrazilian Jiu Jitsu προπονητή νου, Παναγιώτη Μελοδιά αλλά και τον προπονητή και κουμπάρο μου Γρηγόρη Δημητρίου για όλες τις τεχνικές. Τον προπονητή wrestiling Ορέστη Λεωνίδη αλλά και όλα τα παιδιά του Trojans Fight Club που με στηρίζουν συνεχώς. Ευχαριστίες στον Ρίκκο Χρυσοστόμου για την προπόνηση στη γυμναστική, την Κέιτ Μπάτσικ για την διατροφή και φυσικά τους Δημήτρη Νεοφύτου και Πέτρο Μάκη».

"]

Send this to a friend