Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα.

Σε καταστροφή εξοπλισμού λαθροθηρίας πτηνών, προβαίνει η Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας. Η εκστρατεία κατά της παράνομης παγίδευσης αμπελοπουλιών που διεξάγουν οι Βρετανικές Βάσεις, ενισχυμένη με μη επανδρωμένες ιπτάμενες κάμερες drones,, έχει αποδώσει καρπούς και στις 10 το πρωί θα επιδείξουν πριν τα καταστρέψουν και τα παραδώσουν στην ανακύκλωση, σωλήνες άρδευσης, και λοιπό παράνομο εξοπλισμό παγίδευσης άγριων πτηνών που κατασχέθηκε σε ιδιωτικές περιουσίες στο Ακρωτήριο Πύλας. Παρόντες θα είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής Δεκέλειας Jon Ward και ο Αστυνόμος Ανδρέας Πιτσιλλίδης.

Το Δήμο Λάρνακας επισκέπτεται στις 10 το πρωί ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, για να ενημερώσει το Δήμο και να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις αξιώσεις του Δήμου για μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοειδών από το Δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας. Οι καθορισμένες επισκέψεις Δημοτών θα διεκπετραιωθούν από τον Αντιδήμαρχο Ιάσωνα Ιασωνίδη.

173 καταγγελίες έκανε χθες η Τροχαία Λάρνακας από τις 8πμ μέχρι τις 2μμ. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Τροχαίας Λάρνακας, υπαστυνόμο Χάρης Χατζηγιασεμή στόχος είναι η μείωση των τροχαίων παραβάσεων και η πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων. Η εκστρατεία της Τροχαίας Λάρνακας θα συνεχιστεί και σήμερα

Κανονικά διεξάγονται από χθες το μεσημέρι, όλα τα δρομολόγια της εταιρείας λεωφορείων Ζήνων στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντής της εταιρείας Ζήνων Φάνη Δημητριάδη, στόχος της εταιρείας λεωφορείων Ζήνων είναι να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες. Σε γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους χαρακτήρισε ωε φέουδα που πρέπει να ξηλωθούν και απαράδεκτη, προκλητική και ανήθικη τη συμπεριφορά συγκεκριμένων οδηγών που κρατούν, όπως είπε, σε ομηρία γονείς, μαθητές και καθηγητές του περιφερειακού γυμνασίου Λευκάρων.

Συζήτηση στρογγυλής Τραπέζης με θέμα Χρηματοοικονομικός αναλφαβητισμός το πρόβλημα οι συνέπειες και η αντιμετώπιση του, διοργανώνεται στις 7μμ στη Δημοτική Πινακοθήκη. Ομιλητές θα είναι ο Δρ Παναγιώτης Ανδρέου Επίκουρος καθηγητής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ο Δημήτρης Γεωργιάδης Διευθυντής του τομέα Οικονομικής Ανάλυσης και Έρευνας της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Νίκος Γεωργίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Προώθησης Αναπτυξιακών Έργων Επενδύσεων, Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού του Δήμου Λάρνακας, και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας. η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας.

Τέλος, ενδοσχολικός Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821, θα πραγματοποιηθεί στις 9πμ, στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας και θα παραστεί ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.

Send this to a friend