Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Θεόδωρος Αντωνίου: «Κάντε το Κίτιον καμίνι για να πάμε στον τελικό…»
Θεόδωρος Αντωνίου: «Κάντε το Κίτιον καμίνι για να πάμε στον τελικό…»

Θεόδωρος Αντωνίου: «Κάντε το Κίτιον καμίνι για να πάμε στον τελικό…»

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ μέσω της ιστοσελίδας μας κάνει ο πρόεδρος της Φουτσαλικής ΑΕΚ Θεόδωρος Αντωνίου με στόχο η ομάδα να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στην ΑΜΕΚ και έτσι να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Να σημειώσουμε ότι ο μεγάλος επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για αύριο (23/3) στις 20:30 στο Κίτιον.

«Είναι αλήθεια ότι στον πρώτο ημιτελικό κάναμε γενικά ένα μέτριο παιχνίδι και πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας. Θεωρώ ότι εάν παίξουμε με βάση τις δυνατότητες μας στον επαναληπτικό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θέλουμε πολύ να βρεθούμε στον μεγάλο τελικό και οι φουτσαλιστές μας είναι έτοιμοι να καταθέσουν και την ψυχή τους για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο», ανέφερε αρχικά ο κ.Αντωνίου και πρόσθεσε:

«Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία δίνουμε υπόσχεση ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάμε στον μεγάλο τελικό. Θέλουμε όμως τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Να έρθει να μας συμπαρασταθεί και να μετατρέψει το Κίτιον σε καμίνι. Δεν προβλέπω να χάσουμε την πρόκριση εάν ο κόσμος δώσει μαζικά το παρών του με βάση αυτά που είδα και στο πρώτο παιχνίδι».

Send this to a friend