Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ένα νέο, ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο 5 αστέρων ανοίγει σύντομα στον Πρωταρά (pics)
Ένα νέο, ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο 5 αστέρων ανοίγει σύντομα στον Πρωταρά (pics)

Ένα νέο, ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο 5 αστέρων ανοίγει σύντομα στον Πρωταρά (pics)

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι αυξάνονται και οι ειδήσεις για τις παραλιακές περιοχές της Κύπρου στις οποίες ανυπομονούμε να βρεθούμε και φέτος για τις διακοπές μας. 

Μία τέτοια είδηση έρχεται αυτή την φορά από τον δημοφιλέστερο τουριστικό μας προορισμό, τον Πρωταρά όπου σε μερικές εβδομάδες ανοίγει και επίσημα ένα ολοκαίνουργιο πεντάστερο ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του κοσμοπολίτισκου καλοκαιρινού προορισμού.

Πρόκειται για το νέο και ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο The Blue Ivy Hotel and Suites που ανήκει στην αλυσίδα ξενοδοχείων Sunnyseekers που συνδυάζει την πολυτέλεια, με την άνεση, τη γαστρονμία και τη θέα προς τη θάλασσα.

Το The Blue Ivy Hotel διαθέτει 120 δωμάτια και σουίτες με μερικά να έχουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 3 πισίνες, μία για παιδιά η οποία περιλαμβάνει και παιχνίδια αλλά και pool bar. To Calisthenics Spa προσφέρει ποικιλία από θεραπείες, μασσάζ, σάουνα και τζακούζι. Το νέο ξενοδοχείο δίνει ιδιαίτερη σημασία στη γαστρονομία μέσα από τα δύο του εστιατόρια το Utopia και το Ambrosia Restaurant.

Μία νέα άφιξη, με ντιζάιν και πολλές ανέσεις, θέα προς τη θάλασσα και συνδυασμό πολυτέλειας και φιλοξενείας.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend