Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αέρας ελευθερίας πριν από λίγο και για τον Αραδιππιώτη Γιώργο Ζαβράντωνα!
Αέρας ελευθερίας πριν από λίγο και για τον Αραδιππιώτη Γιώργο Ζαβράντωνα!

Αέρας ελευθερίας πριν από λίγο και για τον Αραδιππιώτη Γιώργο Ζαβράντωνα!

Αέρας ελευθερίας για την Έφη Ηροδότου η οποία με την μείωση της ποινής της ενόψει και της Προεδρικής χάρης, αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε την ποινή της.
Η Έφη Ηροδότου είχε καταδικαστεί σε δυο χρόνια φυλάκιση τον Αύγουστο του 2017 για το θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου.
Η νεαρή ήταν καταζητούμενη για 10 χρόνια και αφού συνελήφθη στην Ελλάδα, εκδόθηκε στην Κύπρο όπου κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Ποινή φυλάκισης εκτίει και ο πατέρας της ενώ η μητέρα της αποφυλακίστηκε αρχές Μαρτίου, μετά την Προεδρική χάρη που δόθηκε σε όλους τους κατάδικους, όπου η ποινή τους μειώθηκε κατά ¼.
Επίσης σήμερα αποφυλακίστηκε και ο κατάδικος Γιώργος Ζαβράντωνας ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ο Ζαβράντωνας, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις, καταδικάστηκε το 2010 σε ποινές φυλάκισης 8 και 4 ετών υπό τον όρο να παραμείνει στο εξωτερικό για 10 χρόνια.

Ωστόσο ο κατάδικος επέστρεψε κρυφά στην Κύπρο και ενεπλάκη σε πιστολίδι στην Περιστερώνα με τον Κυριακό Παναγή και καταδικάστηκε σε 7ετη φυλάκιση ενώ επειδή παραβίασε τους όρους ενεργοποιήθηκε και η προηγούμενη ποινή του.

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend