Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αστυνομικός πήγαινε βόλτα με ναρκομανή…
Αστυνομικός πήγαινε βόλτα με ναρκομανή…

Αστυνομικός πήγαινε βόλτα με ναρκομανή…

Πειθαρχική έρευνα διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας εναντίον μέλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μέσα από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης έβαλε σε περιπολικό όχημα της Αστυνομίας, εν ώρα υπηρεσίας, άτομο που είναι γνωστό στην ΥΚΑΝ για να τον μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δύο μήνες στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και από πλευράς Αστυνομίας έχει ήδη διαταχθεί διοικητική έρευνα. Το περιπολικό της Αστυνομίας δεν είχε GPS και όπως φαίνεται από τις κάμερες ο αστυνομικός επέτρεψε στο πρόσωπο αυτό, το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές Ασφαλείας για υποθέσεις ναρκωτικών, να εισέλθει εντός του αυτοκινήτου, προκειμένου να τον μεταφέρει σε κάποιο άλλο σημείο.

Μετά τη διοικητική έρευνα που διατάχθηκε από πλευράς Αστυνομίας, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε κι ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε πειθαρχική έρευνα εναντίον του μέλους της δύναμης. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται σε σχέση με την πιο πάνω ενέργεια του αστυνομικού είναι πολλά, ερωτήματα που αναμένεται ν’ απαντηθούν μέσα από την πειθαρχική έρευνα που θα διεξαχθεί. Πάντως, ο αστυνομικός εξακολουθεί να υπηρετεί στην Α.Δ. Αμμοχώστου.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend