Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Καλοκαίρι σήμερα με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Καλοκαίρι σήμερα με σκόνη στην ατμόσφαιρα

Καλοκαίρι σήμερα με σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται κάποιες περιόδους να είναι μεγαλύτερες.

Σήμερα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με διαστήματα με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά το απόγευμα τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Στα δυτικά και βόρεια παράλια αναμένεται χαμηλή νέφωση, ενώ τοπικά κυρίως τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα  είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, ιδιαίτερα στα δυτικά και στα ορεινά και άνοδο την Πέμπτη.

Send this to a friend