Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αύριο η 5η Παγκύπρια Διαμαρτυρία για όλα τα Ζώα
Αύριο η 5η Παγκύπρια Διαμαρτυρία για όλα τα Ζώα

Αύριο η 5η Παγκύπρια Διαμαρτυρία για όλα τα Ζώα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου στηρίζει και θα συμμετέχει δια αντιπροσώπων του στην 5η Παγκύπρια Διαμαρτυρία για όλα τα Ζώα που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 1μμ, στην Πλατεία Φανερωμένης

Το μήνυμα των διοργανωτών αναφέρει:

«Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί παγκύπρια διαμαρτυρία για ΟΛΑ τα ζώα! Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην αδικία, ενάντια στο ολοκαύτωμα της ζωής, ενάντια στην αντίληψη που ξεχωρίζει ποια ζώα πρέπει να αγαπάμε και ποια να δολοφονούμε για χάρη της κοιλιάς μας. Ο αγώνας αυτός είναι για την ελευθερία ΟΛΩΝ των πλασμάτων, για το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Κι αυτή η φωνή δεν θα σιωπήσει ποτέ! Θα είμαστε πάντα εδώ, να υποδεικνύουμε την υποκρισία, το ψέμα, τη δήθεν πολιτισμένη κοινωνία, που από τη μία μιλά για αγάπη, ειρήνη, δικαιοσύνη και από την άλλη διατηρεί χώρους φρίκης και εξευτελισμού αθώων ζωών. Τα σφαγεία, και κάθε άλλος παρόμοιος χώρος, είναι η επί γης κόλαση για δισεκατομμύρια αθώες ζωές, που υφίστανται τα πάνδεινα σε μία κοινωνία που τα υποδουλώνει και τους τρώει τη ζωή. Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε σε αυτή την παράνοια. Με έργα, όχι απλώς με λόγια και μεμψιμοιρίες. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ, για να φωνάξουμε το μεγάλο όχι στην εκμετάλλευση και τη σφαγή ΟΛΩΝ των ζώων.»

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Κυριάκου θα βρίσκεται στην Αθήνα προσκεκλημένος του υπό σύσταση Ελληνικού κόμματος για τα ζώα και θα συμμετέχει σε αντίστοιχη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στην Αθήνα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις αδικίες και την κακομεταχείριση που υφίστανται τα ζώα από τον άνθρωπο και εκ της ιδρύσεώς του παλεύει για τη διόρθωση αυτής της διαστρέβλωσης. Η λίστα της βαναυσότητας είναι ατελείωτη. Τα ζώα υφίστανται πόνο, αγωνία, φόβο και θάνατο ώστε ο άνθρωπος να ικανοποιεί τη ματαιοδοξία του, τρώγοντας τις σάρκες τους, φορώντας το δέρμα και τη γούνα τους και χρησιμοποιώντας προϊόντα καλλωπισμού που για να παραχθούν χιλιάδες ζώα υποφέρουν ως πειραματόζωα.

Θεωρούμε ότι ο άνθρωπος χρειάζεται και έχει ανάγκη να ζει σε αρμονία με τη φύση και τα πλάσματά της. Άνθρωπος, Ζώα, Φύση, μια ευημερία.

Send this to a friend