Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η LEGO ψάχνει για υπάλληλο να παίζει με LEGO με μισθό €30.000 το χρόνο
Η LEGO ψάχνει για υπάλληλο να παίζει με LEGO με μισθό €30.000 το χρόνο

Η LEGO ψάχνει για υπάλληλο να παίζει με LEGO με μισθό €30.000 το χρόνο

Στην περίπτωση που δεν πρόλαβες να κάνεις αίτηση για βοηθός του Richard Branson στην Καραϊβική ή για τη θέση εργασίας στις Μπαχάμες όπου πρέπει να προσέχεις τα φλαμίνγκο, σου έχουμε μια ακόμη επαγγελματική προοπτική που είναι δεδομένο πως θα σε συγκινήσει.

Σου έχουμε γράψει και στο παρελθόν πως τα LEGO μπορούν να σε κάνουν πλούσιο, αλλά αυτή τη φορά σου προσφέρουν μια dream job. Κι αυτό γιατί η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών αναζητά κάποιον για το ρόλο του Master Model Builder, στο LEGO Discovery Centre, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Η LEGO ψάχνει για υπάλληλο να παίζει με LEGO με μισθό €30.000 το χρόνο - Εικόνα 2

Όπως αναφέρει το job description, o ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να «αγαπά τα LEGO και να έχει την μαγική ικανότητα να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης. Θα πρέπει να έχει το χάρισμα να κάνει τους γύρω του ευτυχισμένους και να έχει την δυνατότητα να κάνει τους πάντες να χαμογελούν».

Εκτός βέβαια από όλα αυτά, θα πρέπει να είναι και σούπερ δημιουργικός καθώς οι 50 ιδανικότεροι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στο Brickfactor Challenge (ναι, μονομαχία δημιουργικότητας με LEGO). Τη συγκεκριμένη δουλειά την κάνουν μόλις 21 άτομα ακόμη σε ολόκληρο τον κόσμο, με τον ετήσιο μισθό να ανέρχεται στις £27.000 (ή €30.392 με βάση την σημερινή ισοτιμία).

Η LEGO ψάχνει για υπάλληλο να παίζει με LEGO με μισθό €30.000 το χρόνο - Εικόνα 3

Kάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει την αίτησή του εδώ, μέχρι τις 21 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη 5.000 υποψήφιοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη θέση.

Η LEGO ψάχνει για υπάλληλο να παίζει με LEGO με μισθό €30.000 το χρόνο - Εικόνα 4

Η LEGO ψάχνει για υπάλληλο να παίζει με LEGO με μισθό €30.000 το χρόνο - Εικόνα 5

Πηγή: newside.gr

Send this to a friend