Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Εσύ είδες το καινούργιο video clip του Λεμέσιου;
Εσύ είδες το καινούργιο video clip του Λεμέσιου;

Εσύ είδες το καινούργιο video clip του Λεμέσιου;

Τον περασμένο Ιούλιο, είχαμε προσέξει μια ιδιαίτερη κινητικότητα τόσο στα social media, όσο και σε διάφορα καλλιτεχνικά Ελληνικά, Κυπριακά sites σχετικά με ένα καινούργιο EP που είχε μόλις κυκλοφορήσει.

Ονομάζεται Dysphasia και είναι το πρώτο προσωπικό EP του Λεμέσιου. Αγγλόφωνο, με πολλά στοιχεία progressive Rock, εναλλακτικό, διαφορετικό και ιδιαίτερο.

Το Dysphasia είναι σε μουσική και ερμηνεία δική του, στίχους της Qliona και παραγωγή που υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Γιώργο Σόλωνος. Καλοφτιαγμένη δουλειά ομολογουμένως, όπως όλες οι δουλειές του Λεμέσιου. Σε όποιο μέρος της πόλης, που ασχολείται με underground καλλιτέχνες, βρισκόσουν τότε, άκουγες να συζητιέται με θαυμασμό.

Καλοφτιαγμένο, με υπέροχη αισθητική, εντελώς artistic και συγκλονιστικό σενάριο είναι και το πρώτο videoclip του άλμπουμ για το τραγούδι Adorine.

Σε σκηνοθεσία του Σάββα Σταύρου, χορογραφία της Έλσας Σουρουλλά και πρωταγωνιστές την Κατερίνα Τυλλιρίδου και τον Λεμέσιο. Χαρίστε 4 λεπτά από την μέρα σας και δες τε αυτό το αριστούργημα.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το “Dysphasia” στο facebook page του Κωνσταντίνου Λεμέσιου και στο official website.

Download Links :
– Bandcamp (https://lemesios.bandcamp.com/releases)
– Spotify (https://open.spotify.com/album/7xpENm8yocuTxpnnI7Wqav)
– Cdbaby (https://open.spotify.com/album/7xpENm8yocuTxpnnI7Wqav)

Send this to a friend