Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποκαλυπτικό το VIDEO με τον 61χρονο κτηνοβάτη στην επαρχία Λάρνακας
Αποκαλυπτικό το VIDEO με τον 61χρονο κτηνοβάτη στην επαρχία Λάρνακας

Αποκαλυπτικό το VIDEO με τον 61χρονο κτηνοβάτη στην επαρχία Λάρνακας

Παρόμοια υπόθεση δεν έτυχαν ποτέ να εξετάσουν στο παρελθόν οι ανακριτές στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου και στο ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση της απίστευτης υπόθεσης κτηνοβασίας που αποκαλύφθηκε σε μάντρα στο χωριό Χοιροκοιτία της επαρχίας Λάρνακας.

Η υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει το παγκύπριο, πήρε ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και όπως πληροφορούμαστε ο 62χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, θα βρεθεί στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας σοβαρότατες κατηγορίες που επισύρουν ποινές φυλάκισης, όπως είναι η κτηνοβασία και η βάναυση συμπεριφορά σε βάρος ζώων. Ο 62χρονος έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία και ομολόγησε τα πάντα.

Η πρωτάκουστη και πρωτοφανής, για τα κυπριακά δεδομένα, υπόθεση αποκαλύφθηκε ότι το τελευταίο διάστημα ο ιδιοκτήτης της μάντρας διαπίστωσε ολοκληρωτική αλλαγή στην συμπεριφορά ορισμένων αιγοπροβάτων του. Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της μάντρας είχε διαπιστώσει ότι το αυτοκίνητο του 62χρονου περιφερόταν ύποπτα στην περιοχή της μάντρας, γεγονός που προκάλεσε πολλές απορίες κι ερωτηματικά… Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να εγκαταστήσει κλειστό σύστημα παρακολούθησης στην μάντρα του για να διαπιστώσει τι πραγματικά συνέβαινε.

Το τι επακολούθησε ήταν άκρως σοκαριστικό. Από την επεξεργασία του κλειστού κυκλώματος, το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία, φαίνεται καθαρά ότι κατά τις βραδινές ώρες ένα πρόσωπο, που διαπιστώθηκε ότι είναι ο 62χρονος, εισέρχεται στην μάντρα φορώντας… εσώρουχα και ποδίνες κι έχοντας στο κεφάλι του ένα μικρό φανάρι. Τα ζώα πανικοβάλλονται και τρέχουν, ενώ την ίδια ώρα ο άνδρας προσπαθεί να περιορίσει ένα ζώο, να το κρατήσει και να το απομονώσει σε μια γωνιά της μάντρας μακριά από τα υπόλοιπα αιγοπρόβατα. Την επομένη μέρα ο ιδιοκτήτης της μάντρας κάλεσε κτηνίατρο, ο οποίος εξέτασε το συγκεκριμένο ζώο που είχε απομονώσει ο 62χρονος και διαπίστωσε ότι όντως είχε σεξουαλική επαφή με ανδρικό μόριο.

Ο 62χρονος συνελήφθη, έδωσε γραπτή κατάθεση και παραδέχθηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Όπως ο ίδιος είπε, ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με τα ζώα από τον Σεπτέμβριο του 2017… Όπως πληροφορούμαστε, πρόκειται για πρόσωπο που ζει με την δεύτερη σύζυγό του, η οποία είναι αλλοδαπή…

Βάσος Βάσου

Send this to a friend