Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Το μοντέλο από την Κύπρο που άφησε τις πασαρέλες και έγινε ΣΥΟΠ!
Το μοντέλο από την Κύπρο που άφησε τις πασαρέλες και έγινε ΣΥΟΠ!

Το μοντέλο από την Κύπρο που άφησε τις πασαρέλες και έγινε ΣΥΟΠ!

Άφησε τις πασαρέλες και έγινε ΣΥΟΠ η 24χρονη Ραφαέλλα Βανέζη.

Την 24χρονη Κύπρια, την γνωρίσαμε το 2015 όταν είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος.

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η νεαρή καλλονή συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό πρόσληψης συμβασιούχων οπλιτών και όχι μόνο πέρασε τις εξετάσεις, αλλά κατέκτησε και μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη.

Όπως διαβάζουμε στην espressonews, μιλάει ρωσικά και αγγλικά, λατρεύει τον χορό και τον αθλητισμό, παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο -είναι φανατική της Ομόνοιας – και είναι πλέον εξπέρ στο σημάδι στα στρατιωτικά πεδία βολής.

Φορώντας στολή παραλλαγής, η οποία της πηγαίνει άψογα, η καλλίγραμμη στρατιωτίνα πόζαρε στο Instagram και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, έγραψε «Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σ’ αυτή την ιδέα. Να ζήσουμε να σας βασανίζουμε!», υπογράφοντας ως «ΣΥΟΠ Δεκανέας Ραφαέλλα Βανέζη».
Πηγή:
espressonews

Send this to a friend