Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου οι Ολλανδοί – Αφόδευαν ουσίες για ένα 12ωρο
ΛΑΡΝΑΚΑ: Μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου οι Ολλανδοί – Αφόδευαν ουσίες για ένα 12ωρο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου οι Ολλανδοί – Αφόδευαν ουσίες για ένα 12ωρο

Για οκτώ χρονάκια θα μείνουν στην Κύπρο οι δυο Ολλανδοί που ήρθαν το 2017 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε την Πέμπτη (08/03) ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε δυο Ολλανδούς ηλικίας 63 και 52 χρόνων, αντίστοιχα.

Οι δυο άντρες είχαν φτάσει το μεσημέρι της Δευτέρας 12/6/17 , στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από το Βέλγιο με συνολικά 130 συσκευασίες κοκαΐνης.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλιότερο δημοσίευμα μας, από το βράδυ της Δευτέρας 12/6/17, οι δύο Ολλανδοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μέσω ακτινολογικού και ιατρικού ελέγχου, εντοπίστηκαν ξένα αντικείμενα στο σώμα τους και μέχρι τις 11 το πρωί της Τρίτης 13/6, είχαν αποβάλει συνολικά 130 συσκευασίες με κοκαΐνη.

Οι δύο άντρες ερευνήθηκαν σωματικά από τα μέλη της ΥΚΑΝ και οι  αποσκευές τους χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Στη συνέχεια λήφθηκε από τους δύο υπόπτους γραπτή συγκατάθεσή τους για να υποβληθούν σε ακτινολογικό έλεγχο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Απο τον ιατρικό και ακτινολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι δύο άνδρες είχαν στο σώμα τους ξένα αντικείμενα.

Οι δύο Ολλανδοί παραδέχθηκαν ότι είχαν στο σώμα τους κοκαΐνη και ζήτησαν ιατρική βοήθεια για να αποβάλουν τα ξένα σώματα.

Πλέον καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια φυλάκισης για τα αδικήματα της διάπραξης κακουργήματος,  παράνομης εισαγωγής, παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, με σκοπό τη προμήθεια σε άλλο πρόσωπο

Send this to a friend