Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Ελένη Φουρέιρα: “Θα τα σπάσω στη σκηνή της Eurovision! Σας το υπόσχομαι”!
Ελένη Φουρέιρα: “Θα τα σπάσω στη σκηνή της Eurovision! Σας το υπόσχομαι”!

Ελένη Φουρέιρα: “Θα τα σπάσω στη σκηνή της Eurovision! Σας το υπόσχομαι”!

H επίσημη παρουσίαση της κυπριακής συμμετοχής στην Εurovision πραγματοποιήθηκε  στο Hilton Park στην Λευκωσία.

Η εκπρόσωπος μας Ελένη Φουρέρια βρέθηκε στην Κύπρο και σε ένα πάρτι, με προσκεκλημένους τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο του νησιού μας, η τραγουδίστρια υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

“Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, το ΡΙΚ, ευχαριστώ πάρα πολύ την Κύπρο και όλο τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπήσω την Κύπρο φέτος. Για μένα ήταν ένα μεγάλο άγχος αυτό γιατί λέω κάποιοι θα πούνε “γιατί να εκπροσωπήσει την Κύπρο”. Για μένα η Κύπρος έγινε μια τρίτη πατρίδα και σας ευχαριστώ. Νιώθω πιο πλούσια φέτος σε συναισθήματα. Σας υπόσχομαι ότι αν δεν βάλω φωτιά γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και “θα τα σπάσω” στη σκηνή της Eurovision. Σας το υπόσχομαι μέσα από την καρδιά μου” ήταν μερικές από τις δηλώσεις της τραγουδίστριας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ, ο Τάσος Τρύφωνος,  παλαιότεροι εκπροσώποι της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision όπως οι Minus One, οι φετινοί σχολιατές της Εurovision Βάσω Κομνηνού και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και όχι μόνο.

H Ελένη Φουρέιρα όπως πάντα εντυπωσιακή, έλαμπε μέσα στο φόρεμα της, ενώ ευδιάθετη και με χαμόγελο δέχτηκε κάθε επιθυμία των προσκεκλημένων για μια φωτογραφία μαζί της.

Η έκπληξη της βραδιάς μια τούρτα για τα γενέθλια της, τα οποία γιορτάζει σήμερα, με την ίδια να αποκαλύπτει σβήνοντας τα κεράκια, ότι όλοι ξέρουμε την ευχή της.

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend