Home ΕΞΟΔΟΣ Ένα εκρηκτικό τρίδυμο έρχεται στη σκηνή του A Club!
Ένα εκρηκτικό τρίδυμο έρχεται στη σκηνή του A Club!

Ένα εκρηκτικό τρίδυμο έρχεται στη σκηνή του A Club!

Βάλθηκε να μονοπωλήσει τη Σαββατιάτικη μας έξοδο το A Club αφού κάθε εβδομάδα φέρνει κοντά μας όλους τους αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές διοργανώνοντας τα πιο εκρηκτικά πάρτι του χειμώνα που θα θυμόμαστε για καιρό!

Μετά την εκρηκτική εμφάνιση του Νίκου Ζωιδάκη το προηγούμενο Σάββατο, το A Club φέρνει κοντά μας τον ανερχόμενο Νάσο, τη δυναμική Πωλίνα Χριστοδούλου, και την εκρηκτική Σάσα Μπάστα!

Οι τρείς τους αποτελούν ένα εξαιρετικό τρίδυμο και με τα τραγούδια τους είναι δεδομένο ότι το A Club θα πάρει φωτιά!

Ο Νάσος που έγινε γνωστός μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Ελλάδα έχεις ταλέντο» συνεχίζει τις περιοδείες του σε Ελλάδα και Κύπρο τρελαίνοντας κόσμο και κοσμάκη με τα ιδιαίτερα τραγούδια του.

Η συμπατριώτισσα μας Πωλίνα Χριστοδούλου, έχοντας στις πλάτες τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μουσική σκηνής της Ελλάδας, είναι γνωστή για τις καθηλωτικές εμφανίσεις της και τη μοναδική σχέση που έχει με το κοινό.

Τα λόγια για την Σάσα Μπάστα έιναι περιττά αφού με το σέξι ταμπεραμέντοκαι τα διασκεδαστικά τραγούδια της δεν αφήνει κανένα να κάθεται στη καρέκλα ενω όλοι έχουν να θυμούνται τα πάρτυ οποία τραγούδησε!

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο A Club!

Πληροφορίες & Κρατήσεις:
☎97 72 21 50☎
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προλάβετε !!
Έναρξη: 23:30

 

 

Send this to a friend