Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Συγκινητικά τα λόγια της μητέρας της Καραντώνη για το αυτιστικό παιδί της (ΦΩΤΟ)
Συγκινητικά τα λόγια της μητέρας της Καραντώνη για το αυτιστικό παιδί της (ΦΩΤΟ)

Συγκινητικά τα λόγια της μητέρας της Καραντώνη για το αυτιστικό παιδί της (ΦΩΤΟ)

Είναι για πάντα ένα μικρό παιδάκι…

Η  Άντρη Καραντώνη έχει αναφερθεί πολλές φορές στον αδερφό της Κωνσταντίνο, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση τους. Η ίδια πολλές φορές δηλώσει ότι αν και μεγαλύτερος τον έχει μεγαλώσει και τον προσέχει πολύ, αφού ο Κωνσταντίνος έχει αυτισμό.

Ο δικός της ήρωας έχει τα γενέθλια του στις 3 Μαρτίου, γίνεται 30 χρονών, και η μητέρα τους ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο τα συναισθήματά της, αλλά και το πώς βιώνουν κάθε χρόνο την μέρα των γενεθλίων του.

Τα λόγια της συγκλονιστικά και γεμάτα αγάπη…

«3 Μαρτίου 1989 …Γεννήθηκε ο Κώστας μου. Μια από τις χειμωνιάτικες μέρες του μήνα Μάρτη κόντρα στο κελάηδισμα των χελιδονιών …ψιλόβροχο που σιγά σιγά μετατράπηκε καταιγίδα. Έξω έβρεχε καρεκλοπόδαρα και εγώ να ετοιμάζομαι να φέρω στον κόσμο το πρώτο μου μωρό . να γίνω μάνα .21 ετών ήμουνα τότε είμαι σχεδόν 51 .. και ο Κώστας έγινε 29..Σαν ψέματα όλα μου φαίνονται μα είναι τόσο αληθινά… Όλα έτοιμα να υποδεχτούμε τον γιοκα μας ..το σπίτι το δωμάτιο του τα ρουχαλάκια του.. Κι όπως κάθε καταιγίδα φέρνει καταστροφές κι απρόβλεπτα έτσι και σε μας….. μόνο που οι ζημίες δεν διορθωθήκαν ούτε καλυφθήκαν ποτέ ..εκεί μια γλυκιά ανοιχτή πληγή και ευλογιά ..ένα αγόρι που μεγάλωσε ένας γενειοφόρος άντρας που όμως έμεινε ένα μικρό παιδάκι στη ψυχή στο μυαλό. Θέλω τούρτα μου λέει πρωί πρωί .δεν ζήτησε κάτι άλλο αυτή μόνο την εικόνα σύνδεσε με τα γενέθλια του ….Κι αν δεν δει την τούρτα θα την ζητά θα την ζητά συνέχεια….Είπαμε μικρό παιδάκι….Αγαπημένε μου Κωνσταντίνε χρόνια πολλά να ζήσεις να σκορπάς αγάπη και χαρά στους γύρω σου …κι εγώ εκεί να σε ακολουθώ.. σ αγαπώ πολύ…»

Πηγή: lifenewscy.com

Send this to a friend