Home ΕΞΟΔΟΣ Πρώτη γεύση και εικόνες από το νέο bar-restaurant της πόλης
Πρώτη γεύση και εικόνες από το νέο bar-restaurant της πόλης

Πρώτη γεύση και εικόνες από το νέο bar-restaurant της πόλης

Η πόλη του Ζήνωνα αναβαθμίζεται συνεχώς και οι ολοκαίνουριες αφίξεις στον χώρο της διασκέδασης και της ψαγμένης εστίασης πληθαίνουν. Ένα από τα πιο πρόσφατα new opening είναι το all day bar-restaurant, Joy Downtown. Θα το βρεις στη νέα, εντυπωσιακή στοά Q City Center, όπου πολλά μαγαζιά έκαναν την εμφάνισή τους δίνοντάς μας διαφορετικές επιλογές.

Στο ντιζαϊνάτο Joy Downtown θα πας για καφέ, αλλά και για ποτό, όπως επίσης για γεύμα ή δείπνο, αφού διαθέτει ψαγμένη κάρτα με εντυπωσιακά πιάτα, που κινούνται κυρίως σε μεσογειακές fusion γεύσεις. Η εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα και οι επιλογές σε ποτό και φαγητό το κάνουν να ξεχωρίζει.

Εμείς δοκιμάσαμε τη σαλάτα με τρυφερά φύλλα σπανάκι, φιλέτα πάπιας, κατσικίσιο τυρί εμπλουτισμένο με βατόμουρα, πορτοκάλι και φιστίκι Αιγίνης σερβιρισμένη με χαρουπόμελο και μηλόξιδο (€14), αλλά και τα ζουμερά χτένια σοταρισμένα σε παρθένο ελαιόλαδο, σερβιρισμένα με τραγανά crostini, wakame και τρίμα αυγοτάραχου (€14).

Για κυρίως, το κοτόπουλο φιλέτο αρωματισμένο με τρούφα, σπανάκι και σάλτσα ‘εσπρέσο’ σερβιρισμένο με κενέλ πατάτας (€14), όπως επίσης και το νόστιμο ριζότο μανιταριών με κρέμα από σπαράγγια και ‘καρπάτσιο’ τρούφας (€14), ήταν πολύ χορταστικές επιλογές που ενθουσίασαν την παρέα. Μάθε ότι το Joy Downtown τα βράδια σε ανεβάζει με ψαγμένες μουσικές επιλογές που παίζουν ντόπιοι Dj.

(70003045) Δημητρίου Ν. Δημητρίου, Q City Center, Λάρνακα. Δ-Κ 10.00-02.00.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend