Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ: Χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει την Κύπρο- Αναμένονται βροχές και καταιγίδες
ΚΑΙΡΟΣ: Χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει την Κύπρο- Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

ΚΑΙΡΟΣ: Χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει την Κύπρο- Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Πέφτει η θερμοκρασία και αναμένονται βροχές και καταιγίδες με το ξεκίνημα της νέας βδομάδας. Η χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή θα φέρει κρύο και χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

 

Σήµερα Κυριακή 25/2 περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα προσήνεµα παράλια θα φτάνουν παροδικά τα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αρχικά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και τα βόρεια και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές κατά διαστήµατα ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Τρίτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη

Send this to a friend