Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Διάσημη Κύπρια σοκάρει: “Παντρεύτηκα για να κάνω σεξ – Ολοκληρώσαμε τρεις μέρες μετά τον γάμο”
Διάσημη Κύπρια σοκάρει: “Παντρεύτηκα για να κάνω σεξ – Ολοκληρώσαμε τρεις μέρες μετά τον γάμο”

Διάσημη Κύπρια σοκάρει: “Παντρεύτηκα για να κάνω σεξ – Ολοκληρώσαμε τρεις μέρες μετά τον γάμο”

Στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Κύπρια ψυχολόγος.

Αυτή τη φορά μίλησαν για τα περί γάμου, σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση.

Ο λόγος για την Κύπρια ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου, η οποία μίλησε για τον δικό της γάμο και προέβη σε μια άκρως σοκαριστική αποκάλυψη.

Η Θέκλα εκμυστηρεύτηκε στην Ελένη Μενεγάκη ότι παντρεύτηκε τον σύζυγό της, επειδή ήθελε να κάνει σεξ,  αποκαλύπτοντας ότι ήταν πολύ μικρή μεν, αλλά έπρεπε να τα διαλύσει όλα και να μην πάει καν στο μυστήριο, αλλά φοβότανε.

Συγκεκριμένα η Θέκλα δήλωσε: «Τη μέρα που πήγαινα να παντρευτώ γνώριζα ότι δεν έκανα την σωστή επιλογή… Στη φωτογραφία του γάμου μου ήμουν τόσο θλιμμένη, που δεν είναι χήρα σε κηδεία του άντρα της. Ήμουν 9 μήνες αρραβωνιασμένη, ήμουν δειλή, η οικογένεια μου ήταν πολύ συντηρητική και ο πατέρας μου ιερέας θεωρούσε ότι ήταν αμαρτία το σεξ πριν το γάμο. Εφόσον το αίμα μου έβραζε, ο μόνος τρόπος ήταν να παντρευτώ. Ήταν και ωραίος ο άντρας μου…

Ένιωθα ενοχές, δεν είχα κάνει σεξ πριν το γάμο, έκανα σεξ-ολοκληρώσαμε τρεις μέρες μετά τον γάμο… Παίρνω τον πατέρα μου, και του ζήτησα να μας εξηγήσει πώς γίνεται. Ήμασταν και οι δυο μωρά και δεν ξέραμε πώς γίνεται… Μου αρέσει αλλά δεν ταιριάζαμε. Φοβόμουν να διαλύσω έναν γάμο με 6.000 καλεσμένους. Έπρεπε να τους στήσω και να φύγω. Ήμουν ανώριμη».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: lifenewscy.com

Send this to a friend