Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται νεαρός για κλοπή χρημάτων από ταμειακή
ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται νεαρός για κλοπή χρημάτων από ταμειακή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται νεαρός για κλοπή χρημάτων από ταμειακή

Νεαρός 30 χρόνων από τη Λάρνακα καταζητείται από την Αστυνομία ως ύποπτος για κλοπή χρημάτων από ταμειακή μηχανή καταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη (21/1) γύρω στις 14.30 το μεσημέρι λήφθηκε τηλεφώνημα στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας ότι σε κατάστημα που βρίσκεται στην Οδό Νικοδήμου Μυλωνά στη Λάρνακα, άγνωστος άνδρας εισήλθε εντός του υποστατικού και πήρε χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Μέλη του Τμήματος μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον αλλοδαπό υπάλληλο του καταστήματος ο οποίος ανέφερε πως ενώ βρισκόταν στον πρώτο όροφο του υποστατικού και επιδιόρθωνε ηλεκτρικούς υπολογιστές, είδε από την οθόνη του εγκατεστημένου κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ένα άγνωστο άνδρα να εισέρχεται στο κατάστημα, στη συνέχεια να πηγαίνει μπροστά από την ταμειακή μηχανή και να παίρνει από μέσα χρήματα.

Στη συνέχεια ο υπάλληλος, σύμφωνα με την καταγγελία του, κατέβηκε στο ισόγειο του καταστήματος και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον άγνωστο άνδρα χωρίς όμως επιτυχία.

Μέλος του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας αξιοποιώντας τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αναγνώρισε το δράστη ως το άτομο που διέπραξε τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της παράνομης εισόδου σε υποστατικό. Πρόκειται για 30χρονο από τη Λάρνακα, πρόσωπο γνωστό στην Αστυνομία για παρόμοιας φύσης αδικήματα.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend