Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Γιατρός ειρωνεύεται ασθενή με συμπτώματα εγκεφαλικού (βίντεο)
Γιατρός ειρωνεύεται ασθενή με συμπτώματα εγκεφαλικού (βίντεο)

Γιατρός ειρωνεύεται ασθενή με συμπτώματα εγκεφαλικού (βίντεο)

Η δημόσια υγεία στην Κύπρο είναι ο μεγαλύτερος «ασθενής». Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι Κύπριοι πολίτες – ασθενείς που είχαν την ατυχία να επισκεφθούν ή να νοσηλευτούν σε κάποιο από τα δημόσια νοσηλευτήρια. Μπορεί η γραφειοκρατία, οι ατέλειωτες ουρές και οι καθυστερήσεις να είναι τα πλέον «γνωστά συμπτώματα», ωστόσο δεν είναι και τα μοναδικά. Η έλλειψη επαγγελματισμού, η αδιαφορία, η προχειρότητα και οι απάνθρωπες συμπεριφορές προς τους ασθενείς, που πολλές φορές αγγίζουν τα όρια της εγκληματικότητας, είναι μερικές μόνο από τις πληγές των δημόσιων νοσοκομείων, για τα οποία οι Κύπριοι πολίτες πληρώνουν τόσο ακριβά και στα οποία όταν ασθενήσουν υφίστανται τόσα πολλά.

Ένα τέτοιο παράδειγμα ιατρικής αναλγησίας και απάνθρωπης συμπεριφοράς γιατρού προς ασθενή φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το philenews.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη γύρω στις 10 το βράδυ στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, το οποίο επισκέφθηκε ηλικιωμένος άνδρας συνοδευόμενος από τους οικείους του με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο μεσήλικας άνδρας ενώ σφαδάζει από τους πόνους έχει να αντιμετωπίσει και την απαράδεκτη συμπεριφορά του επί καθήκοντι ιατρού, ο οποίος τον ειρωνεύεται και τον χλευάζει.

Πηγή: philenews.com

Send this to a friend