Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκαλιώτισσα καλλονή χώρισε τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της αφού επανειλημμένα την κεράτωνε (Δείτε ονόματα και φωτογραφίες)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκαλιώτισσα καλλονή χώρισε τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της αφού επανειλημμένα την κεράτωνε (Δείτε ονόματα και φωτογραφίες)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκαλιώτισσα καλλονή χώρισε τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της αφού επανειλημμένα την κεράτωνε (Δείτε ονόματα και φωτογραφίες)

 Για τη σχέση τους δεν γνώριζαν πολλοί, μιας και οι ίδιοι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πάρτι όμως για τους αρραβώνες τους «πρόδωσε» τον θυελλώδη έρωτα τους που όπως όλα δείχνουν δεν κράτησε για πολύ.

Αυτός ένας ανερχόμενος «αστέρας» του ποδοσφαίρου και αυτή μια πολύ όμορφη νεαρή επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό της Stoke Saido Berahino(διεθνή με την U-21 της Αγγλίας) και την Κύπρια καλλονή, με καταγωγή από τη Λάρνακα Στεφανία Χριστοφόρου.

Οι δύο νέοι αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο  του 2017 ωστόσο αυτό κράτησε λίγο μιας και ο ποδοσφαιριστής αποδείχτηκε ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα…πουκάμισα.

 

Όπως διαβάζουμε στον Βρετανικό τύπο, έγινε ένα απίστευτο ξεκατίνιασμα πριν από μερικές μέρες που έφερε και το οριστικό τέλος στον αρραβώνα  αλλά και τη σχέση τους.

Ο Berahino λοιπόν, πέρασε νύχτες «ακολασίας» με γυναίκες ελευθέρων ηθών και ενώ αυτό έφτασε στα αυτιά της Στεφανίας, συνέχισε απτόητος σπιτώνοντας την ερωμένη του.

Πληροφορήθηκε για την εξέλιξη αυτή η 26χρονη Κύπρια, η οποία όπως αναφέρεται του συγχώρεσε πολλά παραστρατήματα και δεν άντεξε, παίρνοντας το αμάξι και σταθμεύοντας έξω από το σπίτι του αρραβωνιαστικού της φωνάζοντας και βρίζοντας να ανοίξει την πόρτα η ερωμένη του συντρόφου της. (OPEN THIS DOOR YOU SL**)

Μάλιστα στο σημείο έφτασε και η αδελφή του ποδοσφαιριστή που προσπάθησε να την ηρεμήσει, κάτι που δεν ήταν δυνατό, με την Στεφανία Χριστοφόρου λίγα λεπτά μετά να αναχωρεί, εκνευρισμένη από το σπίτι.

Όπως επικαλείται το δημοσίευμα το ίδιο βράδυ η 26χρονη επιχειρηματίας διέγραψε το στάτους της στο Facebook ως «αρραβωνιασμένη» ενώ ενημέρωσε και τον κύκλο της για το τέλος της σχέσης που διατηρούσε.

Ανώνυμη πηγή, κοντά στην Στεφανία δήλωσε: «Γνωρίζοντας την, θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσει. Είναι φρικτό αυτό που της έκανε ο Saido, επειδή άξιζε πολύ περισσότερα».

H γυναίκα που θεωρείται πέτρα του σκανδάλου:

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend