Home ΕΞΟΔΟΣ Ανακάλυψε 3 μοντέρνους φούρνους-εστιατόρια για ψώνια και φαγητό
Ανακάλυψε 3 μοντέρνους φούρνους-εστιατόρια για ψώνια και φαγητό

Ανακάλυψε 3 μοντέρνους φούρνους-εστιατόρια για ψώνια και φαγητό

Οι παραδοσιακοί φούρνοι εξελίσσονται, σερβίρουν καφέ, βάζουν τραπεζάκια, σερβίρουν πιάτα με εκλεκτό φαγητό και σνακ προσφέροντας μία πολύ καλή επιλογή για ψώνια και έξοδο.

Paul, Λευκωσία 
Η γνωστή παγκόσμια αλυσίδα γαλλικών αρτοζαχαροπλαστείων-καφέ, που άνοιξε στο Παρίσι το 1889, προσγειώθηκε τπρόσφατα στην καρδιά της Λευκωσίας. Στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό και η διακόσμησή του σε ταξιδεύει σε γαλλικές συνοικίες. Αφού απολαύσεις το πρόγευμα, γεύμα, φαγητό ή τα γλυκά του Paul, φεύγοντας μπορείς να πάρεις για το σπίτι τα φρεσκοψημένα και φτιαγμένα επί τόπου ψωμιά του.
Η γκάμα: Διάφορα ψωμιά, πάστες, πίτες, κρουασάν, γλυκά, μπισκότα, macaron, κρέπες, σοκολάτες και διάφορα άλλα λαχταριστά προϊόντα.
Δοκίμασε: Φυσικά τη γαλλική μπαγκέτα
(€1.90) και το παραδοσιακό ψωμί platine από την ιστορική περιοχή Flandres βορειοανατολικά της Γαλλίας (€2.10).
(22029377) Ζήνας Κάνθερ 11. Δ-Κ 09.00-23.00.

QBoo, Λευκωσία 
Αυτό το μικρό γερμανικό αρτοποιείο με Γερμανό μάστορα και παράξενο όνομα, όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει, αλλά αγαπήθηκε τόσο πολύ, που μεγάλωσε και έφτιαξε ένα μικρό ρουστίκ χώρο με τραπεζάκια, καναπεδάκια και καρέκλες, για να απολαμβάνεις επί τόπου τις αυθεντικές αρτοδημιουργίες του. Σερβίρει πρόγευμα, γεύμα, καφέ και φυσικά μπορείς να πας εκεί να αγοράσεις ψωμί για το σπίτι.
Η γκάμα: Πολλών ειδών λευκά και πολύσπορα ψωμιά, αυθεντικά pretzel και bagel σε διάφορες εκδοχές, γλυκά, μπισκότα, κρουασάν, οργανικά ψωμιά και σάντουιτς. Επίσης, προσφέρει σούπες, πρόγευμα, brunch και κάποια φαγητά, όπως γερμανικά λουκάνικα
και σπιτικά ζυμαρικά.
Δοκίμασε: Τα καλύτερα bagel στο νησί (από €1.10) και τα pretzel (€1.30).
(22270477) Προδρόμου 51, Στρόβολος. Δ-Παρ 07.30-22.00 & Σ 07.30-14.30.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend