Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Megabet Plus: 2.08 το οver 2.5 γκολ στο Σεβίλλη-Μάντσεστερ
Megabet Plus: 2.08 το οver 2.5 γκολ στο Σεβίλλη-Μάντσεστερ

Megabet Plus: 2.08 το οver 2.5 γκολ στο Σεβίλλη-Μάντσεστερ

Δύο σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαχτάρ-Ρόμα. Η Megabet Plus προσφέρει πολλές επιλογές πονταρίσματος για όλους τους σημερινούς αγώνες στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εκτίμηση:
 Η Σεβίλλη είναι ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα εντός έδρας, και απόψε θέλει να εκμεταλλευτεί το κλίμα αμφισβήτησης που επικρατεί στην Γιουνάιτεντ. Βέβαια, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είναι πιο ποιοτική ομάδα και θεωρητικά το φαβορί της αναμέτρησης.

Αποδόσεις: Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν προβάδισμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η επιλογή του διπλού προσφέρει 2.53, ενώ ο άσος για νίκη της Σεβίλλησ δίνει 2.80. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.82.

Σαχτάρ-Ρόμα
Εκτίμηση:
 Η Σαχτάρ δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά την διακοπή του ουκρανικού πρωταθλήματος και στην έδρα της κέρδισε Νάπολι και Σίτι, ομάδες καλύτερες από τη Ρόμα. Πάντως, σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο, που μετρά τρεις σερί νίκες στο καμπιονάτο.

Αποδόσεις: Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Σαχτάρ έχει προβάδισμα για τη νίκη καθώς ο άσος είναι 2.42, ενώ το διπλό για νίκη της Ρόμα είναι 2.89. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.19. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.97, ενώ για το under είναι 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.75.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Send this to a friend