Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο πρώτος Κύπριος στο Cage Warriors!(vid)
Ο πρώτος Κύπριος στο Cage Warriors!(vid)

Ο πρώτος Κύπριος στο Cage Warriors!(vid)

Ο Αντρέας Τρικωμίτης είναι ο πρώτος Κύπριος στην ιστορία που θα διαγωνισθεί στην μεγαλύτερη αυλαία της Ευρώπης το Cage Warriors. Η αυλαία βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του UFC (ο μεγαλύτερος οργανισμός μικτών πολεμικών τεχνών στον κόσμο).

Ο Μαρκ Κίνσελα αρνηθηκε να αγωνιστεί με τον Τρικωμίτη για το τίτλο το 2016

Ο Τρικωμίτης θα αντιμετωπίσει τον πρώην νούμερο ένα ημι-επαγγελματία της Ευρώπης Μαρκ Κίσνελα. Ο Κίνσελα ήταν δυο φορές πρωταθλητής Αγγλίας μέχρι το 2017, χάνοντας μόνο ένα αγώνα όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικός.

Ο Μαρκ Κίνσελα αρνηθηκε να αγωνιστεί με τον Τρικωμίτη για το τίτλο το 2016, όμως τώρα ο αγώνας θα διεξαχθεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το UFC Fight Pass, το BT Sports όπως και στην σελίδα του στο Facebook.

Το γεγονός πως ο Τρικωμίτης έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος και να αγωνιστεί στην μεγαλύτερη αυλαία της Ευρώπης δείχνει τις τεράστιες – τρομαχτικές ικανότητες που κατέχει. Όπως σημειώσαμε και στην αρχή η συμμετοχή του Τρικωμίτη πρόκειται για ιστορική επιτυχία καθώς είναι ο πρώτος Κύπριος που θα συμμετάσχει στο Cage Warriors

Πηγή: 24sports.com.cy

Send this to a friend