Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ: Καλά νέα για καρναβαλιστές και για όσους θα πετάξουν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα
ΚΑΙΡΟΣ: Καλά νέα για καρναβαλιστές και για όσους θα πετάξουν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα

ΚΑΙΡΟΣ: Καλά νέα για καρναβαλιστές και για όσους θα πετάξουν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα

Βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει προσωρινά την περιοχή.

 

Το βράδυ του Σαββάτου 17/2 ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή 18/2 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα 19/2 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τρίτη 20/2 και την Τετάρτη 21/2 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και τις απογευµατινές ώρες πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη.

Send this to a friend