Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συγκλονισμός! 15χρονος βίαζε τα δύο μικρότερα αδέλφια του στη Λάρνακα
Συγκλονισμός! 15χρονος βίαζε τα δύο μικρότερα αδέλφια του στη Λάρνακα

Συγκλονισμός! 15χρονος βίαζε τα δύο μικρότερα αδέλφια του στη Λάρνακα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ποινικής υπόθεσης  που εκδικάστηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας… Όταν 18χρονος παραδέχθηκε οχτώ συνολικά κατηγορίες για αδικήματα που αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.
Το τραγικό στη υπόθεση δεν είναι μόνο ότι αφορούσαν παιδιά αλλά τα ίδια του τα αδέλφια, τα οποία κατηγόρησαν τον αδελφό τους για σεξουαλική κακοποίηση όταν αυτά ήταν ηλικίας 6 και 10 χρονών ενώ, ο κατηγορούμενος στην ηλικία των 15.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης διαπράχθηκαν μεταξύ 2013-2014, σε διαφορετικές ημερομηνίες  στο σπίτι της μητέρας των ανήλικων παιδιών, ένα εκ των οποίων είναι ετεροθαλής. Ο 15χρονος τότε κατηγορούμενος βίαζε διαδοχικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τα δύο ανήλικα.
Η αποτρόπαια αυτή πράξη έφτασε στην κεκλισμένων των θυρών δικαστική αίθουσα όταν ένας εκ των ανηλίκων ανέφερε στη δασκάλα του κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις που λάμβαναν χώρας με τη συμμετοχή του μεγάλου του αδελφού. Αμέσως ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και έτσι  η υπόθεση βρήκε το δρόμο της δικαιοσύνης.
Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως τα ντροπιαστικά αδικήματα εναντίον των ανήλικων παιδιών από το αδελφό τους δεν γίνονταν μόνο στο σπίτι της μητέρας τους αλλά και σε δημόσιους χώρους.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε τον 18χρονο πλέον νεαρό σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση.

Send this to a friend