Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στον ορίζοντα… Οι προβλέψεις για το τριήμερο
Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στον ορίζοντα… Οι προβλέψεις για το τριήμερο

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στον ορίζοντα… Οι προβλέψεις για το τριήμερο

Στους 18 σήμερα η θερμοκρασία – Κυρίως συννεφιασμένος ο καιρός με μεμονωμένες βροχές – Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά για το τριήμερο – Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά, βόρεια και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικά μεμονωμένες βροχές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρηθεί αραιή σκόνη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή εκτός από τα δυτικά όπου θα σημειώσει πτώση το Σάββατο.

Send this to a friend