Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Σπάει την σιωπή της η γυναίκα που σημάδεψε τον Παντελίδη
Σπάει την σιωπή της η γυναίκα που σημάδεψε τον Παντελίδη

Σπάει την σιωπή της η γυναίκα που σημάδεψε τον Παντελίδη

Μετά από 2 χρόνια, η γυναίκα που σημάδεψε τον Παντελή Παντελίδη, σπάει την σιωπή της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα.

Μεταξύ άλλων, μιλάει για το αν χώρισαν ποτέ, για το ποιος ήταν ο Παντελής και τι της είπε μέχρι τις 2 το πρωί που μιλούσαν, λίγη ώρα προτού χάσει την ζωή του στο μοιραίο τροχαίο.

«Δεν νομίζω ότι στη πραγματικότητα χωρίσαμε ποτέ, απλοί τσακωμοί ήταν. Ίσως ο Παντελής να μην με κοίταζε ούτε εγώ εκείνος, αν γνωριζόμασταν όταν είχε γίνει ο Παντελίδης. Από τη στιγμή που ο Παντελής έγινε Παντελίδης μπορούσε να είχε όποια καλλονή ήθελε. Και εννοείται ότι υπήρξαν κοπέλες που του κέντρισαν το ενδιαφέρον. Εγώ δεν είμαι καλλονή. Απλό παιδί είμαι μια όμορφη ίσως κοπέλα. Απλώς έτυχε να γνωρίσω τον Παντελή που κυκλοφορούσε με τις κάλτσες χύμα μέσα στο σπίτι και αυτό ήταν ο Παντελής».

Όπως αποκαλύπτει η Μαρία Γεωργάκακη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, θα μπορούσε να βρίσκεται στο τζιπ η ίδια. «Μέχρι τις 2 μιλάγαμε και κάναμε πλάκα για την επόμενη ημέρα (είχε πρεμιέρα). Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “Κατέβα να φάμε ψαράκι” Ήταν με τον Γιάννη, το παιδί που ήταν στο καμαρίνι μαζί του. Του λέω “Ποιο ψαράκι; Πήγαινε να ξεκουραστείς να κοιμηθείς. Μου είχε πει ωστόσο ότι θα μείνει στο μαγαζί γιατί στις 10 το πρωί είχε πρόβα. Τελικά μου είπε ότι θα πάει για ποτό. Τον τρόλαρα κι εγώ: “Κουρασμένος είσαι, τα ποτά σου έλειπαν” και το κλείσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: fthis.gr

Send this to a friend