Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημήτρης Κρικέλλης: Marketing Director στην Quality Group
Δημήτρης Κρικέλλης: Marketing Director στην Quality Group

Δημήτρης Κρικέλλης: Marketing Director στην Quality Group

Μεταγραφή στην Quality Group από τις αρχές του 2018 πήρε ο Δημήτρης Κρικέλλης, ο οποίος από το 2010 υπήρξε shopping malls commercial manager της K. Athienitis – Contractors & Developers, που ανέπτυξαν το Kings Avenue Mall στην Πάφο και το υπό κατασκευή Nicosia Mall στη Λακατάμεια.

O Δημήτρης Κρικέλλης που έχει αναπτύξει εμπορικά και το My Mall Λεμεσού, πλέον αναλαμβάνει  Marketing Director και Commercial Business Development στον Όμιλο Ανάπτυξης Γης & Επενδύσεων Quality, o οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ανακοινώσει αναπτύξεις σημαντικών έργων, όπως το Kition (23 όροφοι) στις Φοινικούδες, τα εμπορικά towers στο νέο Central Business District (CBD) της Λάρνακας, The Q (11 όροφοι), Q² (13 όροφοι) και Q3 (15 όροφοι),  όπως και το οικιστικής ανάπτυξης Q4 με 10 ορόφους. Επιπρόσθετα, ο όμιλος εγκαινιάζει τους επόμενους μήνες το πρώτο ξενοδοχείο Radisson Blu & Shopping Plaza στην Κύπρο, ενώ υπό μελέτη είναι και το πρώτο Best Western στο κέντρο της Λάρνακας.  Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρώτο στη Λάρνακa 10όροφο οικιστικό οικιστικό συγκρότημα 120 facilitated διαμερισμάτων.
Μιλώντας στο InBusinessNews, o κ. Κρικέλλης αναφέρθηκε στα νέα του καθήκοντα, σχολιάζοντας πως έχει έρθει σε ένα Όμιλο ο οποίος έχει καταστήσει πλέον τη Λάρνακα ένα διεθνή κέντρο επενδύσεων και αναπτύξεων.

«Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και διοικούμε έργα υψηλών προδιαγραφών. Ο όμιλος Quality Group, έχει πέντε θεμελιώδεις πυλώνες :
•    Quality Property Development
•    Quality Real Estate
•    Quality Medical (ιδιωτικές κλινικές)
•    Quality Hospitality (Radisson Blu & Best Western) σε συνεργασία με την Sunny Seeker Hotel Management
•    Quality Education (UCLan)

Άμεσος στόχος είναι να αναπτύξουμε το διεθνές δίκτυο συνεργατών μας επεκτεινόμενοι περαιτέρω μέσω των γραφείων μας στην Κίνα, στη Μέση Ανατολή, στη Ρωσία και στη Νότιο Αφρική. Οι εμπορικές αναπτύξεις ξεκινούν από το QBlu Plaza, που θα ανοίξει ταυτόχρονα με το Radisson Blu Hotel, όπου θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά στη Λάρνακα μοναδικά  και πολυτελή concepts  εστιατορίων  &  καφέ-bars, εμπορικών καταστημάτων & boutiques, κοσμηματοπωλείων, spa & ιατρικού κέντρου αισθητικής και ευεξίας.

Πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy

Send this to a friend