Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Απώλεια για την κυπριακή τηλεόραση – Έφυγε στα 37 της χρόνια με ένα βρέφος 6 μηνών – VIDEO
Απώλεια για την κυπριακή τηλεόραση – Έφυγε στα 37 της χρόνια με ένα βρέφος 6 μηνών – VIDEO

Απώλεια για την κυπριακή τηλεόραση – Έφυγε στα 37 της χρόνια με ένα βρέφος 6 μηνών – VIDEO

Η πολύτιμη συνεργάτιδα του Τσουρούλλη και σύζυγος του σκηνοθέτη του ΡΙΚ ΄έφυγε’ μόλις στα 37 της χρόνια καταλείποντας ένα βρέφος 6 μηνών.

Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, η Χρυστάλλα Πανταζή, εγκατέλειψε τα εγκόσμια, νικημένη από τον καρκίνο.

Η Χρυστάλλα Πανταζή καταλείπει ένα νεογέννητο αγοράκι 6 μηνών, σύζυγο, φίλους και συγγενείς.

Όλοι μιλούν για την σύζυγό του σκηνοθέτη του ΡΙΚ, Αντρέα Αντρέου, ως μια γυναίκα που ‘έφυγε’ από την ζωή με αξιοπρέπεια και πολλή αγάπη.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης την ‘αποχαιρέτησε’ και διαδικτυακά με ένα post, στο οποίο εξήρε τον επαγγελματισμό και την δύναμη της ψυχής της Χρυστάλλας Πανταζή.

Σήμερα έχασα μια πολύτιμη συνεργάτιδα… Τη “στρατολόγησα” σε δύσκολες εποχές γιατί είδα τη σπίθα στα μάτια της. Και δεν με διέψευσε… Αρκούσε ένα “πάμε” και ήταν πλάι μου μαζί με τους παλιότερους σαν… από καιρό έτοιμη! Δυστυχώς η διαολεμένη αρρώστια την έκλεψε από κοντά μας βίαια. (Αυτή τη φορά κοριτσάκι μου δεν καταφέραμε το ακατόρθωτο…Αν και ξέρω πως έδωσες ηρωική μάχη…)
Σπαράζουνε τα μέσα μου όταν σκέφτομαι όλες τις στιγμές μας. Μην ανησυχείς ομως, θα σε αποχαιρετίσουμε όπως θα θελες και θα σταθούμε ορθιοι για να στηρίξουμε όλα όσα αγάπησες. Ο άντρας και τo αγγελούδι σου έχουν 260 συνοδοιπόρους σου δίπλα τους… Καλό σου ταξίδι Χρυστάλλα μου…‘.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του ΡΙΚΣταύρος Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου αποχαιρέτησαν την σύζυγο του σκηνοθέτη της εκπομπής τους, στέλνοντας και on air τα ειλικρινή τους συλληπητήρια.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend