Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αλλάζει ο καιρός- Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Αλλάζει ο καιρός- Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει ο καιρός- Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Οι «αλκυονίδες μέρες» φαίνεται ότι πέρασαν και μέσα στην επόμενη βδομάδα ο καιρός «φοράει» τα χειμωνιάτικά του και μας θυμίζει ότι ακόμα έχουμε Φεβρουάριο. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση.

 

Σήµερα Κυριακή 11/2 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη που σταδιακά αναµένεται να υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 και στα προσήνεµα ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά αργότερα στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αργά το απόγευµα πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ή και καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο

 

Send this to a friend