Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αρχίζει το δρομολόγιο Αμπου Ντάμπι – Λάρνακα
Αρχίζει το δρομολόγιο Αμπου Ντάμπι – Λάρνακα

Αρχίζει το δρομολόγιο Αμπου Ντάμπι – Λάρνακα

Τη Λάρνακα με το Αμπου Ντάμπι συνδέει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου. Η Cobalt Air εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα από τις 25 Φεβρουαρίου με τρείς πτήσεις την εβδομάδα προς την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ο Andrew Madar, Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air, σχολίασε:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το Αμπου Ντάμπι στο δίκτυό μας, καθώς αποτελεί στρατηγικό προορισμό τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους επιχειρηματίες της Κύπρου. Το δρομολόγιο προς Αμπου Ντάμπι θα πραγματοποιείται απευθείας από τη Λάρνακα και με ναυλωμένη πτήση από το Χιθροου στο Λονδίνο. Η Cobalt Air κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού της Κύπρου. Ως εκ τούτου, η οικογένεια της Cobalt δεσμεύεται να σας ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της δείξατε, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της και την εξυπηρέτηση και υποδοχή που θα σας προσφέρει στις πτήσεις σας “.
Οι πτήσεις προς Αμπου Ντάμπι θα προσφέρουν στο επιβατικό κοινό και θέσεις Βusiness class με ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα που αποτελούν ιδανική επιλογή για τους επιχειρηματίες καθώς και την υπηρεσία Dine on Demand.
H Cobalt Air θα πραγματοποιεί τις πτήσεις προς το Αμπου Ντάμπι με το αεροσκάφος της A320 που συμπεριλαμβάνει 12 θέσεις Business Class και 144 οικονομικές θέσεις.
Οι τιμές  για μονή διαδρομή Λάρνακα-Αμπου Ντάμπι ξεκινούν από €81.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣ
Σάββατο, Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη
Αμπου Νταμπι (AUH) 05:10 Λάρνακα (LCA) 0:730 Λάρνακα (LCA) 22:30 Αμπου Νταμπι (AUH) 04:10

 

 

Πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy

Send this to a friend