Home ΕΞΟΔΟΣ Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη με τρανό παράδειγμα τη Lollicake Land στη Λάρνακα (photos)!
Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη με τρανό παράδειγμα τη Lollicake Land στη Λάρνακα (photos)!

Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη με τρανό παράδειγμα τη Lollicake Land στη Λάρνακα (photos)!

H Lollicake Land είναι η πιο γλυκιά χώρα που μπορείς να επισκεφτείς. Ένα μέρος που βρίσκεται στην «καρδιά» της Κύπρου και μαγεύει.

Οι ξεχωριστές στιγμές στη ζωή μας, πρέπει να έχουν μία γλυκιά γεύση για να τις θυμόμαστε πάντοτε. Στη «Lollicake Land» μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις και να το απολαύσεις.

Ξεκινάμε από τις τρισδιάστατες τούρτες που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή του κόσμου. Στη «Lollicake Land» ετοιμάσου να περπατήσεις μέσα από τις μοναδικές γλυκές δημιουργίες, μέσα στα 3D μονοπάτια που από παιδιά θέλαμε να βρεθούμε.

Έχεις γενέθλια και οι φίλοι σου σκέφτονται να αγοράσουν μία τούρτα; Το έχεις καταλάβει; Αν ναι, οδήγησε τους με τρόπο στη «Lollicake Land», εκεί όπου θα εκπλαγούν ευχάριστα.

Ήρθε η ώρα να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας; Η «Lollicake Land» δηλώνει έτοιμη για να ανταποκριθεί στην περίσταση, δημιουργώντας γλυκίσματα τα οποία θα μείνουν αξέχαστα.

Οι εορτές είναι ειδικότητα του Lollicake. Χριστούγεννα, Πάσχα, επίσκεψη σε σπίτι για μία ονομαστική γιορτή, γενέθλια, για όλα θα φροντίσει το Lollicake, από τη Λάρνακα, με μπόλικο μεράκι, αγάπη, χρησιμοποιώντας φυσικά τα πιο αγνά υλικά που μας δίνουν έξτρα κίνητρο στις δημιουργίες του.

Το κατάστημα Lollicake Land στεγάζεται στη Λάρνακα, και συγκεκριμένα στο πρώτο στρίψιμο των Φοινικούδων στα δεξιά. Η οδός γνωστή: Φιλιου Ζανεττου, με τον αριθμό μας να είναι το 26.

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές και μέσω τηλεφώνου στο: +357-99 821451, ενώ υπάρχει το e-mail όπου βλέπουμε τα πάντα… Θα μας βρείτε στο: [email protected].

Η «Lollicake Land» διαθέτει και σελίδα στο Facebook (Πατήστε ΕΔΩ), εκεί όπου μπορείς να απολαύσεις οπτικά τις δημιουργίες μας, μη χάσεις να τις δοκιμάσεις!

Πηγή: businessnews.com.cy

Send this to a friend