Home ΕΞΟΔΟΣ 5 + 1 επιλογές για lunch break στο κέντρο της Λάρνακας
5 + 1 επιλογές για lunch break στο κέντρο της Λάρνακας

5 + 1 επιλογές για lunch break στο κέντρο της Λάρνακας

Αν βιάζεσαι και δεν έχεις χρόνο να πας σπίτι για μεσημεριανό,  τότε εμείς σου προτείνουμε 5 + 1 μαγαζιά στο κέντρο της Λάρνακας που μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου.

Alchemies

Αυτό το μαγαζί είναι ακόμη ένας λόγος για να επισκεφτείς τη Λάρνακα για χαλαρή έξοδο και πιο συγκεκριμένα την Πλατεία Ερμού. Κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά και λόγω του φαγητού, του wine list, των ποτών και κοκτέιλ του αλλά και της εξυπηρέτησής του. Συμπαθητικό και όμορφο!

The Point all Day Bar

Είναι ιδανικό για το μεσημεριανό σου , αφού η Ερμού σφύζει από ζωή και μπορείς να ξεφύγεις από την κλεισούρα του γραφείου και της δουλειάς. Προσφέρονται μαγειρευτά φαγητά της ώρας για όλα τα γούστα από ζυμαρικά μέχρι τσιπούρα, σολομό, μπριζόλα, κοτόπουλο με πουρέ.

Preserve

Βρίσκεται εκεί από το 1997 και έχει περάσει από πολλές και διάφορες φάσεις διατηρώντας όμως το δυναμικό του προφίλ. Διατηρεί την καλή του πελατεία, εξαιτίας της απίστευτης ατμόσφαιρας που δημιουργεί, Μετέτρεψε τη γειτονιά του σε προορισμό που συνεχώς δυναμώνει και του δίνουμε τα εύσημα για αυτό. Ιδανικό για καφέ και για μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητό στο κέντρο της πόλης.

Καφέ της Χρυσάνθης

Η Χρυσάνθη έχει φανατικό κοινό. Κοινό που αγαπά το μαγαζί της, τη διάθεση που επικρατεί εκεί καθώς και τα cakes της. Εμείς την αγαπάμε γενικά για τη χαλαρή ατμόσφαιρα που δημιουργεί αλλά και για το νόστιμο φαγητό που προσφέρει.

Βάλτου Ρίγανη

Ελληνικά μεζεδάκια με twist , καραφάκια με βαρελίσιο κρασί , που σε συνδυασμό με την ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια παρείστικη χαλαρή διάθεση. Ιδιαίτερα είναι επίσης τα υπέροχα μαγειρευτά που προσφέρονται το μεσημέρι όπως η ξεχωριστή συνταγή της φακής με το τηγανιτό καλαμαράκι , το γιουβέτσι πασπαλισμένο με χαλούμι, αλλά και το τρυφερό λεμονάτο κοτόπουλο. Όλα μαγειρεμένα με ολόφρεσκα υλικά και πολύ αγάπη που σίγουρα θα σας κάνουν να νοσταλγήσετε το φαγητό της γιαγιάς.

DSTRKT

Εδώ μπορείς να βρεθείς με την παρέα σου καθόλη τη διάρκεια της μέρας για καφέ, φαγητό και ποτό ενώ πιο αργά το βράδι τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν από αγαπημένους Djs. Ιδανική τοποθεσία για το μεσημεριανό σου διάλειμμα.

Μαρία Πορφυρίου

 

Send this to a friend