Home ΕΞΟΔΟΣ Αυτή είναι η ταβέρνα που σου φτιάχνει μεζέ με 50 πιάτα
Αυτή είναι η ταβέρνα που σου φτιάχνει μεζέ με 50 πιάτα

Αυτή είναι η ταβέρνα που σου φτιάχνει μεζέ με 50 πιάτα

Ο κυπριακός μεζές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται ποιοτικά προϊόντα, εξαιρετική πρώτη ύλη, πειθαρχημένους ψήστες και φυσικά καλό σεφ! Οι Κύπριοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στον κυπριακό μεζέ ο οποίος εμπερικλείει σχεδόν όλο τον πλούτο της κυπριακής γαστρονομίας και ο κάθε εστιάτορας τον εμπλουτίζει με όσα περισσότερα πιάτα και γεύσεις θέλει.

Αναζητώντας η ομάδα του Time Out τις ταβέρνες με τους μεγαλύτερους και φυσικά πιο νόστιμους μεζέδες της Κύπρου αφήσαμε πίσω τη νούμερο σε ποσότητα μεζέ.

Μάθαμε λοιπόν πως η ταβέρνα Grada, μία κλασική ταβέρνα που βρίσκεται στην Ορόκλινη της επαρχίας Λάρνακας σερβίρει μεζές κυριολεκτικά μαμούθ που φτάνει σε αριθμό τα 50 πιάτα! Ναι, καλά διάβασες 50!

Μεζές-μαμούθ
Η Grada είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, με φιλικό περιβάλλον, πολύ καλή εξυπηρέτηση με σήμα κατατεθέν της τον πληθωρικό μεζέ των 50 πιάτων. Ο σεφ και ιδιοκτήτης του μαγαζιού κ. Νίκος με εμπειρία 40 ετών γνωρίζει πολύ καλά την κυπριακή κουζίνα και τα τελευταία 19 χρόνια που λειτουργεί η Grada έχει δώσει ένα άλλο νόημα στον κυπριακό μεζέ.

Ο εντυπωσιακός μεζές του εστιατορίου κοστίζει 18 ευρώ το άτομο περιλαμβάνει μία πληθώρα ορεκτικών, σαλατικά, 12 είδη κρεατικών από τα οποία 9 μαγειρεύονται στη σχάρα (χοιρινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο) και 3 είδη παραδοσιακών μαγειρευτών φαγητών όπως αφέλια, και καραόλοι. Ο μεζές ολοκληρώνεται με το επιδόρπιο που μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 4 επιλογές από φρούτο και γλυκό.

Πέραν όμως του μεζέ το μαγαζί σερβίρει και νόστιμα α λα καρτ πιάτα από τον σεφ όπως είναι το steak που το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

(24647122 / 99431436) Πεδιάς 5, Ορόκλινη, Λάρνακα. Τρ-Σ 18.00-00.00 & Κ 12.00-00.00 (χειμερινό ωράριο μέχρι το Πάσχα) – Δ-Κ 18.00-00.00.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend