Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συγκινεί ο βουλευτής του ΔΗΣΥ για τον χαμό του Γεωργίου: ‘Σου οφείλω την πολιτική μου καριέρα’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Συγκινεί ο βουλευτής του ΔΗΣΥ για τον χαμό του Γεωργίου: ‘Σου οφείλω την πολιτική μου καριέρα’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκινεί ο βουλευτής του ΔΗΣΥ για τον χαμό του Γεωργίου: ‘Σου οφείλω την πολιτική μου καριέρα’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έχασε έναν πολύτιμο φίλο και αδελφό, αναφέρει σε δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 53χρονος βουλευτής του ΔΗΣΥ από την Λάρνακα.

Επιμέλεια: Mαρινέλλα Παναγιώτου

Ο γνωστός ποινικολόγος από την Λάρνακα, Γιώργος (Κόκος) Γεωργίου, απεβίωσε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (30/01) σε ηλικίας 69 ετών, λόγω καρδιακού επεισοδίου που υπέστη κι ενώ νοσηλευόταν στην Αθήνα.

Η είδηση του θανάτου του 69χρονου ποινικολόγου, βύθισε σε πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του.

Το βράδυ της Τρίτης (30/1), μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ στην Λάρνακας, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, τοποθετήθηκε για τον χαμό του φίλου και αδελφού του, όπως χαρακτήρισε τον άτυχο Γεωργίου.

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας πολύτιμος φίλος και αδελφός . Κόκο μου σε ευχαριστώ γιατί ήσουν πάντα δίπλα μου , πιστός φίλος και συμπαραστάτης . Εάν έχω πετύχει κάτι στη πολιτική μου καριέρα το οφείλω σε σένα . Ευχαριστώ πολυ .Καλό Παράδεισο», ανάφερε στην δημοσίευσή του ο κ. Ζαχαρίου.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ζαχαρίου διετέλεσε βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας το 2001-2006 και από το Μάιο του 2011 μέχρι και σήμερα.

 

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend