Home ΕΞΟΔΟΣ Έρχεται το Estrella και στη Λάρνακα!
Έρχεται το Estrella και στη Λάρνακα!

Έρχεται το Estrella και στη Λάρνακα!

Μία από τις πολυσυζητημένες νέες αφίξεις του 2017 στην Κύπρο ήταν αναμφίβολα το πρώτο κατάστημα του Estrella στη Λεμεσό. Το Estrella Limassol, που άνοιξε στην Κύπρο τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν το πρώτο all day café-restaurant της γνωστής ελληνικής αλυσίδας, εκτός ελλαδικού χώρου που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό τόσο με την άφιξή του στην Κύπρο όσο και με τα πιάτα του.

Με περισσότερες από 244.000.000 αναφορές στο Google, παρουσία στα κορυφαία γαστρονομικά και ταξιδιωτικά μέσα του κόσμου, το Estrella κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή της παγκόσμιας foodie κοινότητας. Το μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη έφτασε το 2017 στην Κύπρο και μέχρι σήμερα έχει ανοίξει αρκετά καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας ενώ ετοιμάζεται για ανοίγματα σε Λονδίνο και Βερολίνο.

Estrella σε Λάρνακα και Πάφο
To Time Out Cyprus σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κωνσταντίνο Καπετανάκη επιβεβαιώνει την επέκταση του Estrella στην Κύπρο και συγκεκριμένα τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στην πόλη της Λάρνακας. Η μεγάλη επιτυχία του Estrella στη Λεμεσό οδήγησε στην απόφαση της επέκτασης του franchise στη χώρα μας με νέα καταστήματα και σε άλλες πόλεις.

Οι υπογραφές στη Λάρνακα έπεσαν με γνωστό επιχειρηματία της πόλης που ασχολείται με τον τομέα της εστίασης ενώ αυτή την περίοδο αναζητείται ο χώρος όπου θα στεγαστεί το Estrella Λάρνακας.

Μάλιστα, ενημερωθήκαμε πως μετά την Λάρνακα σειρά θα πάρει η Πάφος με ένα ακόμη καινούργιο κατάστημα Estrella στα δυτικά της Κύπρου.

Όσο αφορά την παρουσία της Estrella στη Λευκωσία, φαίνεται να καθυστερεί αλλά σίγουρα θα έχουμε και στην πρωτεύουσα ένα καινούργιο κατάστημα.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend