Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Υβριστικά συνθήματα σε τοίχο εκλογικού κέντρου και φωτογράφηση ψηφοδελτίων σε Ξυλοτύμπου και Δρομολαξιά
Υβριστικά συνθήματα σε τοίχο εκλογικού κέντρου και φωτογράφηση ψηφοδελτίων σε Ξυλοτύμπου και Δρομολαξιά

Υβριστικά συνθήματα σε τοίχο εκλογικού κέντρου και φωτογράφηση ψηφοδελτίων σε Ξυλοτύμπου και Δρομολαξιά

Υβριστικά συνθήματα σε τοίχο εκλογικού κέντρου στη Ξυλοτύμπου και φωτογράφηση ψηφοδελτίων στην Δρομολαξιά, σημάδεψαν την εκλογική διαδικασία στη Λάρνακα.

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Έφορος εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας, Έπαρχος Οδυσσέας Χατζηστεφάνου «γύρω στις 06.00 το πρωί εντοπίστηκαν, σε Δημοτικό Σχολείο της Ξυλοτύμπου, το οποίο λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο, γραμμένα έξω από τον τοίχο του αποχωρητηρίου, τρία υβριστικά συνθήματα, το ένα εκ των οποίων πολύ μεγάλο και υβριστικό».

Πρόσθεσε ότι «μόλις ενημερωθήκαμε για το περιστατικό, δώσαμε οδηγίες στο Κοινοτάρχη είτε να αναλάβει το Κοινοτικό Συμβούλιο για να σβήσει τα συνθήματα, είτε να στείλουμε εμείς συνεργείο για να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια. Ο Κοινοτάρχης απάντησε ότι θα διευθετούσε εκείνος το θέμα, έστειλε συνεργείο το οποίο και έσβησε τα υβριστικά συνθήματα».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηστεφάνου «σε τέσσερις περιπτώσεις στα εκλογικά κέντρα της Δρομολαξιάς ΣΤ και Ζ, ψηφοφόροι φωτογράφισαν το ψηφοδέλτιο τους. Οι παρανομούντες καταγγέλθηκαν αμέσως στην Αστυνομία και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου».

Ανέφερε ακόμα ότι «πέραν των συγκεκριμένων περιστατικών η εκλογική διαδικασία σε ολόκληρη την εκλογική περιφέρεια Λάρνακας κυλά από το πρωί ομαλά».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Send this to a friend