Home ΕΞΟΔΟΣ Νέο κύμα εστιατορικών αφίξεων στην Κύπρο
Νέο κύμα εστιατορικών αφίξεων στην Κύπρο

Νέο κύμα εστιατορικών αφίξεων στην Κύπρο

Σερβίρουν από πίτσα σε ξυλόφουρνο, homemade pasta και λαχταριστή αστακομακαράναδα μέχρι tandoori chicken, tikka masala και μία πανδαισία γεύσεων της ινδικής γαστρονομίας. Τα νέα εστιατορικά κόνσεπτ φέρνουν μία ανανέωση στον χώρο της εστίασης και φυσικά καινούργιες, ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο.

Bottega Amaro: Ιταλική κουζίνα και φινέτσα

Νέα all day προσθήκη στην ανεβασμένη οδό Πινδάρου στο κέντρο της Λευκωσίας με μικρό μενού ιταλικής κουζίνας, πίτσα σε ξυλόφουρνο, homemade pasta, ντιζαϊνάτη διακόσμηση, εντυπωσιακή μπάρα και σικάτο κόσμο. Φινετσάτο bar-restaurant για καφέ από το πρωί, brunch, γεύμα τα μεσημέρια, ποτό και κοκτέιλ απόγευμα-βράδυ. Αν είσαι λάτρης της πίτσας, στο Bottega Amaro φτιάχνεται μεγάλη, χορταστική, με τον σωστό ιταλικό τρόπο σε τέσσερις εκδοχές και με τις τιμές να κυμαίνονται στα €13-€18 αναλόγως των topping.
(22777270) Πινδάρου 14, Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-02.00.

Saffron: Η μαγεία της ινδικής γαστρονομίας

Το αδελφάκι του Saffron Contemporary Indian Cuisine στο Πισσούρι έκανε πρεμιέρα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού στην οδό Ελευθερίας. Το Saffron στεγάζεται σε ένα ιδιαίτερο κτήριο του περασμένου αιώνα, με φωτεινούς χώρους, ξεχωριστά δωμάτια και διακόσμηση. Χρώματα και αρώματα από την πανδαισία της ινδικής γαστρονομίας σε ένα πολύ ενδιαφέρον κόνσεπτ που θα αγαπηθεί.
(96293737) Ελευθερίας 50 , Λεμεσός Δ-Κ 12.00-15.00 & 18.00-23.00

Joy Downtown: Fine cuisine με elegant χαρακτήρα

Ένα ακόμη εστιατορικό κόνσεπτ που παντρεύει τη χαλαρή φάση ενός all day μαγαζιού με την αισθητική ενός ψαγμένου μπαρ με ανεβασμένες μουσικές επιλογές. Το Joy Downtown άνοιξε λίγο πριν το τέλος του 2018 και έφερε μία ακόμη πρόταση για έξοδο στο Q City Center στην πόλη της Λάρνακας. Ένα all day bar restaurant που ανοίγει από το πρωί για καφέ, συνεχίζει με lunch το μεσημέρι, για ποτό τα απογεύματα, fine cuisine με διεθνή πιάτα το βράδυ ενώ το μπαρ σερβίρει αλκκολούχα ποτά και κοκτέιλ. Ένας ντιζαϊνάτος χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας που τα βράδια αγαπάει τις ανεβασμένες μουσικές επιλογές από ντόπιους Djs.
(70003045) Δημητρίου Ν. Δημητρίου, Q City Center, Λάρνακα. Δ-Κ 10.00-02.00.

Almar: Ψάρια και θαλασσινά στο Μακένζυ

Αποτελεί τη νέα hot άφιξη στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα. Σε προνομιακή τοποθεσία και με την εγγυημένη εμπειρία των ανθρώπων του ήδη πετυχημένου Lush Beach Bar Resto, το καινούριο απόκτημα της πόλης του Ζήνωνα κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη κιόλας επίσκεψη! Στον μοντέρνο, ηλιόλουστο χώρο του, απολαμβάνεις αποκλειστικά κουζίνα θαλασσινών, με φρέσκα ψάρια, μακαρονάδες θαλασσινών και προσεγμένα πιάτα με νόστιμους θησαυρούς της θάλασσας.
(24201700) Περιοχή Μακένζι, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-01.00.

Mazzo Bar & Food: Tapas, fusion cuisine, κρασιά και κόκτειλ

Ένα πολύ όμορφο μαγαζί, το οποίο συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο design. Το Mazzo Bar & Food, προσφέρει επιλογές φαγητού σε στυλ tapas, platter, δηλαδή φαγητά της καλής παρέας για sharing. Φυσικά συνδυάζονται απόλυτα με τα γευστικά signature cocktail ή το καλό κρασί από τις επιλογές που προσφέρει το μενού του μαγαζιού. Δοκίμασε το Sesame Halloumi με μαρμελάδα ντομάτας, το οποίο συνδυάζει τέλεια την αλμυρή γεύση του παραδοσιακού χαλουμιού με την γλυκόξινη σπιτική μαρμελάδα ντομάτας.
(24644454) Κλεάνθη Καλογερά 24, Λάρνακα. Δ-Κ 16.00-02.00.

Piedra All Day Café Lounge Bar: Σε μία όμορφη γωνιά της Πάφου

Το κέντρο της Πάφου απέκτησε νέες πλατείες, πεζόδρομους και καινούρια μαγαζιά. Ανάμεσά τους και η νέα ενδιαφέρουσα άφιξη της Πάφου, το Piedra All Day Café Lounge Bar, που βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης, στην περιοχή του παλιού ταχυδρομείου της πόλης. Το όνομα του μαγαζιού είναι εμπνευσμένο από την πέτρα, το κύριο υλικό κατασκευής του ανακαινισμένου χώρου που στεγάζεται το μαγαζί, το οποίο συνδυάζεται με το ξύλο και το σίδερο. Το Piedra σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ και πρόγευμα καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα brunch μέχρι αργά το απόγευμα και μεσημέρι-βράδυ φαγητό με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα.
(95120689) Πετράκη Μιλτιάδη 3, Πάφος. Δ-Κ 08.00-02.00.

Old Port Chinese: Ανοίγει σύντομα στο Παλιό Λιμάνι

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του -ίσως- πιο φιλόδοξου και άκρως ενδιαφέροντος opening των τελευταίων μηνών στη διεθνή γαστρονομική “σκηνή” της πόλης. Ο λόγος για το Old Port Chinese το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις της Κινέζικης Κουζίνας. Το νέο εστιατόριο βρήκε στέγη στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού, και είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή του χώρου για τη δημιουργία του δεν έγινε τυχαία. Το εστιατόριο διακοσμητικά είναι εμπνευσμένο -όπως άλλωστε θα ήταν αναμενόμενο- από την Άπω Ανατολή. Printed υφάσματα με σχέδια της Ανατολής, μαξιλάρια ριγμένα στους καναπέδες και τις πολυθρόνες, ξύλο, βάζα με λουλούδια και εντυπωσιακά φωτιστικά φτιάχνουν ένα παραμυθένιο ανατολίτικο σκηνικό, που θα σε εμπνέι για μεγάλα γαστρονομικά ταξίδια.

 

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend