Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Οδηγοί προσοχή! Κατασκευαστικές εργασίες μέχρι τις 15/2, που πρέπει να προσέχετε;
Οδηγοί προσοχή! Κατασκευαστικές εργασίες μέχρι τις 15/2, που πρέπει να προσέχετε;

Οδηγοί προσοχή! Κατασκευαστικές εργασίες μέχρι τις 15/2, που πρέπει να προσέχετε;

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 18/1/2018 -15/2/2018 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στο τμήμα του δρόμου από την έξοδο προς Ψεματισμένο μέχρι και την έξοδο προς Χοιροκοιτία η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χοιροκοιτία θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση “stop & go”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Send this to a friend